Tavsiye Galaxy Ace 2 jb 4.1.2 Kasma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

erdogandemirtas

erdogandemirtas

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace 2 jb 4.1.2 Kasma Sorunu
Samsung'un stock romu jelly bean 4.1.2 yi kullanıyorsanız zaman zaman kasma, telefonun kilitlenmesi hepinizin başına gelmiştir. Ne yazık ki standart bir çözümü yok. Sorunu giderecek değişik çözümler var.

1- Geliştirici Secenekleri'ni açın. GPU görüntülemeyi Zorla'ya bir tik atın. (Bende işe yaradı)

2- Eğer hala kilitlenmeler oluyorsa Nova veya Holo Launcher kullanmak ( Samsung'un Touchwiz arayüzü kilitlenmelere neden olabiliyor)

3- Görüntülü görüşmeden ve Radyo'dan fedakarlık yapabilirim diyorsanız custom rom kurabilirsiniz. Ayrıca telefonunuz garanti dışı kalacaktır hatırlatalım.
(Kısa bir süre custom rom olarak cm10.2 kullandım. Performans olarak sıkıntı yok orjinal rom kadar tat vermiyor. Ayrıca custom romlarda google servisleri için ayrıca gapps paketi yüklemeniz gerekiyor)
 
  • Beğen
Tepkiler: Portagas


KayraBey

KayraBey

Üye
Her zaman cm kullanın. Daha fazla performans alırsınız.
 
erdogandemirtas

erdogandemirtas

Üye
    Konu Sahibi
Her zaman cm kullanın. Daha fazla performans alırsınız.

Cm ile performans alındığı kesin deneyerek bizzat gördüm. Ama biraz fedakarlık yapmak gerekiyor. Ace 2 orjinal stock rom jb 4.1.2 ile önceden günde 3-4 defa telefonum kilitleniyordu. Ama basit bir ayarla bu sorunu hallettim. Bu konuyu açtığımdan beri hiç kilitlenme olmadı. Şimdi telefonu tepe tepe kullanıyorum. Kullandığım herhangi bir launcher yok. Task Killer ve benzeri uygulamalarda kullanmıyorum.
 


Üst Alt