galaxy ace 2 (i 8160) root olayına yardım lütfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

markymark

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 2 (i 8160) root olayına yardım lütfen :(
Herkese selamlar.
Bir aydır ace2 kullanıcısıyım ve ilk android deneyimim.
Telefonun hafıza kartıı telefon hafızası olarak tanıtmak,800 olan rami 900 yada 1000'e yükseltmek ve gereksiz uygulamaları silmek için root yapmak istiyorum.
şimdiye kdar root işleminin garantiye etkisini araştırdım ama nihayet bu forumda garantiden çıkmasına sebep olmadığını öğrendim.
Dediğim gibi ilk android tecrübem olduğundan bazı konulara yabancıyım.
Daha önceki sony ericssonumda sistem dosyalarına girip elf patch gibi işlemler yaptım dolayısıyla root işlemininde altında kalkacağımı düşünüyorum.
Zira bazı bilmediklerim var.Bu konularda yardmcı olursanız çok sevinirim.
1-Root almadan sistemin yedeğini almalımıyım?Almalıysam bu nasıl yapılır?
2-ACE 2 için adam akıllı root ve anlatım bulamadım bir türlü bu konuda yardım edermisiniz?
3-Rom ve kernel gibi bazı terimlere yabancıyım root işleminde sonra herhangi birşey yapmam gerekiyormu?
4-ace 2 için yakın zamanda JB vereceğine dair resmi açıklama yapıldı.Bu root işleminden sonra JB yükleyebilirmiyim kendi lisanslı güncellemeden ve yükleme sonrasında root işlemi bozulurmu?
Sorularım belki çok basit ve kızacağınız tarzda ancak ilk tecrübeme verin :)
Şimdiden cevaplar için teşekkürler...
Saygılarımla...

Ali58_58

Ali58_58

Üye
kardeşim sen forumu nasıl araştırdın bilmiyorum ama kesinlikle rootladığın zaman garanti dışısın şunu belirtiyim root içinde marketten super user supersu gibi uygulamaları indirip root isteğine kavuşabilirsin jbyide kiesle yada kiessiz yükleyebilrisn duruma göre değişir sen telefon hakkaındada yazılım güncelleştirmeden de yükleyebilirsin jely beanı dediğim gibi kies üzerindende olabilir rom ise samsung sana jb yi verdi yakında çıkıcak yeni android sürümünü vermicene eminim cyonegenmodu yükle bu bir romdur romu anlatmam gerekirse bildiğin xp vista nasılsa romda aslında öyle sen kernelle felan uğraşma kernel overclocka felan yara güzel kernellerde var ama beni dinlersen kerneli değiştirme androidin yeni sürümün geçene kdar samsungun verdiği romları kullan root nedir cmw nasıl kurulur bu terimleri öğren kolay bir iştir ama hata istemeyen işlerdir dediğim gibi androidin yeni sürümü çıkana kadar cyonegenmod vercektir yüksek ihtimal samsungun verdiği jbyi kullan

- - - Eklendi - - -

sadece yeni android gelene kadar

0ceanS13

0ceanS13

Üye
bendede ace2 var 2 hafta oldu alalı yabancı siteden bir root buldum denedım sıkıntı yok yarın ace 2 root nasıl yapılır dıe konu açıcam bakarsın ordan

markymark

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim...
Birde şu supercharger olayını anlatırsan süper olur :)
sanırım işlemciyi hızlandırmak için o işlem?

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
ace 2 ye uyumlu root lazım

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
kardes bende alali 2 hafta oluyo. gta 3 ve asphalt 7 gibi oyunlarin mb 1gb ti gectiginden tel hafizasi yetmiyor bu yuzden root yapmam sart. lutfen ace 2 ye uyumlu root lazim saygilarimla..

Üst Alt