Galaxi Wonder Aldım, Oyun yardım lazım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Galaxi Wonder Aldım, Oyun yardım lazım...
Sa arkadaslar herkese iyi forumlar...

Samsung Galaxy Wonder (i8150) aldım.

Oyun yüklemek istiyorum; Fakat aklıma takılan bir şey oldu.
Kusura bakmayın hiç android işletim sistemli telefon kullanmadım. Bilgim olmadığı için böyle bir soru sorma gereği duydum.

Bu siteden oyun indireceğim mesela , bazı başlıkta apk+sd diye, bazı başlıklarda ise sadece apk veya sadece sd diye . Android oyun nasıl yüklenir konusuna baktım fakat pek bişey anlayamadım.

Sorum şu ::: Sadece Apk veya Sd dosyası olunca da telefona oyunu yükleyebilirmiyim ?
+ : Elimde oyunun sadece bir dosyası varsa ( sd/apk ) öbür dosyayı nereden temin etmem gerekiyor.

İyi forumlar ... İlgi ve alakanız için teşekkür ederim ....

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
A.s Kimse cevap vermemiş bildiğim kadar anlatayım :) bende android kullanmadım ama alacağım araştırıp çoğu şeyi öğrendim :) Apk dosyası oyunun ücretsiz kurulması için gereken dosya yani o dosya olsun oyunu kurarsın nasıl mı şöyle ki; indir apk dosyasını çalıştır ve internete bağlı ol SD dosyasını indiriyor en güzeli budur. SD dosyasını yanında veriyor bazıları nedeni herkesin evinde interneti yok yada kotası vardır çünkü bazı oyunlar yüksek boyutlu olabiliyor bu yüzden verir bazıları SD dosyasını. Oyunun içeriğidir SD dosyası ;) apk dosyası olması yeterli elinde onu da android oyun kısmından temin edebilirsiniz :oke:

• Beğen
Tepkiler: isthacker7
isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim arkadaşım çaresiz derdimin sebebi belliymiş :) yardımın için teşekkür ederim.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
:rica: Her Zaman :good:

KayraBey

KayraBey

Üye
Apk Andorid işletim sisteminin dosya uzantısıdır.Tıklar tıklamaz yüklemeye başlar.Sd demek ise oyunun çalışması için gereken dosyaları içeren zip yada rar ile sıkıştırılmış dosyadır.Sd denmesinin sebebi sd karta kopyalandığı içindir.Eğer evinden internetin varsa sadece apkyi telefona kopyala ve kur.Telefonu nete bağla ve sonra oyunu aç.Zaten çalışması için dosyaya ihtiyacı varsa seni uyarır ve indirmeye başlar.İndirme bitince oyun başlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt