Android Oyun Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gazeL_

Üye
    Konu Sahibi
Android Oyun Yükleme
Arkadaşlar basit bir sorum olacak araştırdım, konuyu buldum fakat istediğim sorunun cevabını alamadım. Apk+sd dosyası ile birlikte indirdiğimiz oyunlarla ilgili olacak sorum. Sadece apk dosyasını indirip oyun açıldığında wi-fi ile download etsek oyunun datasını. Bu ücrete tabi tutulur mu? Eğer ücretsizse direk telefondan wi-fi ile indireceğim dosyayı. Teşekkürler şimdiden..

Euphoria-

Üye
Wifi ile sadece apk kullanarak beleş indirebilirsin. Ama telefondan daha yavaş indiriyor pc ye göre.

maximme

Üye
kardes ben yeni uye oldum apk oyun yokmu sd yi wifi den idirilece k ben galaxymini kulaniyorum eger yardimci olabilirseniz bi zahmet.

YawShack

YawShack

Üye
Yeğenim galaxy mini'nin işlemcisi ve rami çok düşük yani senin kullandığın telefonun gameloft yada datalı oyunları açacak kadar gücü yok 600 mhz işlemcisi 200 küsürlerde de rami var :kotu:

Her zaman söylüyorum ucuz android almayın pişman olursunuz diye o fiyata android almak kerizlik den başka birşey değil |-)
Ancak i must run angry birds gibi oyunları oynuyabilirsin :oke:

newguard

newguard

Üye
Wifi ile sadece apk kullanarak beleş indirebilirsin. Ama telefondan daha yavaş indiriyor pc ye göre.

Dostum telden indirdiğimizde oyunun kendi serverindan indirdiğimiz için çok daha hızlı iniyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt