Var. Ben ingilizce kullanıyorum su anbu muhızwan sayfasını türce yada ingilizce dile cevirme yokmu.
Gpk yükleme dosyası ilk mesajda vargpk uzantısı nasıl kurulacak.

Valla ben açtım konuyu ama demoya denk gelmedim şöle bir olay var bazi oyunlar bölümlu oluyor ewt bazi bölümler de para ister siklikla ana menüden en güncel versiyonlari ve düzeltilmişleri indirin yada tarih e bakin. D oncesindeBütün konuyu okudum ve sorunsuz kullanıyorum marketi sayenizde ve türkçe. Fakat anlayamadigim bir tek şey var. Bazi oyunlari indirip fu ll olarak oynuyorum ama bazi oyunlar ayni google play gibi sadece demo oynuyorum. Hangi oyun fu ll hangi oyun demo nasil anlayabilirim? Yada en başta oyunlara girmeden önce mobil ve wifi verileri mi kapatmak gerekiyor acaba? Matkette oyun sayfasinda bazı bilgiler mevcut. Reklam icermez, Oyun ağı gerektirmez ve Google oyun piyasasi destegi gerektirmez.. diyen bir oyun indirdim mesela, bütün bilgiler renksiz yazi ile yazılmış yani. Ama yinede demo dan sonra fu ll sürüm alin diyor? Bu konuda bi aydınlatırsanız beni harika olacak.Hiç mi yok denk gelipde cevap verebilecek. Çok mağduruz![]()
Sadece bu deİl tabiki torrent sitesinden indiripte kolaylikla oyun kurabilirsiniz en kolayına bu. DUcretlileri ucretsiz yukleme imkani sadece bu oyle degil mi
Hrk oyun var dogru ve tam isimde taratin bazen kaldırılabiliniyr eski oyunlarher oyun varmı örneğin Splintercell HD
İndirirken resimdeki dile bakin ki Subway i falanda Google dan indirin. D güncelleme geliyor basit oyun tadil cikmazAma bazi oyunda bazilarinda menude bile ismi yaziyo
o an ki onu indirme sayısına göre değişiyodur normal de son hızda indirebiliyorumBu uygulama süper fakat çok aşırı yavaş indiriyor bi Modern Combat 3 2 günde indi![]()