Artık Oyun Yüklemek Sorun Olmasın... Muzhiwan

Sponsorlu Bağlantılar

t0101

Üye
bu muhızwan sayfasını türce yada ingilizce dile cevirme yokmu.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaş Server bağlantısındaki yazıları kastediyor

t0101

Üye
nasıl yaptın anlat kardeş de biz de çince den kurtulalim

• Beğen
Tepkiler: GHOST_O.R.J
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar sayfa başında gösteriyor dil değiştirmeyi

• Beğen

t0101

Üye
gpk uzantısı nasıl kurulacak.

M.F.E

Üye
teşekkürler

RomeusTR

RomeusTR

Üye
Ben 4.2.6 yi indirdim actim onuma yukleniyor diyor hata veriyor nasil duzeltecemBu seferde siteden full surumunu inddim bir oyuna tiklayinca network haasi veriyor internetimde bir sorun yok ama hata veriyor anasayfada hata veriyor cince

tugsahh32

Üye
teşekkürler deneyeceğim..

• Beğen
GHOST_O.R.J

GHOST_O.R.J

Üye
    Konu Sahibi
ARKADASLAR herhangi bi sorunla karsilasrsaniz tamamen silip orjinal sitesinden tekrar indirin...Ingilizce yapmak için menü tuşuna basın telin sonra alttan seçenek menüsü cikcak çince en üst soldakine tikla sonra ayarlar gbi bse açılır ordan 3. yu seç ıngilizce seçeneği çıkar onu seç sağdaki onaylama secenegidir kolay gelsin.D

kuz3ey

Üye
Bütün konuyu okudum ve sorunsuz kullanıyorum marketi sayenizde ve türkçe. Fakat anlayamadigim bir tek şey var. Bazi oyunlari indirip full olarak oynuyorum ama bazi oyunlar ayni google play gibi sadece demo oynuyorum. Hangi oyun full hangi oyun demo nasil anlayabilirim? Yada en başta oyunlara girmeden önce mobil ve wifi verileri mi kapatmak gerekiyor acaba? Matkette oyun sayfasinda bazı bilgiler mevcut. Reklam icermez, Oyun ağı gerektirmez ve Google oyun piyasasi destegi gerektirmez.. diyen bir oyun indirdim mesela, bütün bilgiler renksiz yazi ile yazılmış yani. Ama yinede demo dan sonra full sürüm alin diyor? Bu konuda bi aydınlatırsanız beni harika olacak.Hiç mi yok denk gelipde cevap verebilecek. Çok mağduruz :)

• Beğen
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Indrdim bakalim.nasilmis

afer459

afer459

Üye
eline sağlık kardeş harikaymis bueline sağlık kardeş harikaymis bu

• Beğen
GHOST_O.R.J

GHOST_O.R.J

Üye
    Konu Sahibi
Bütün konuyu okudum ve sorunsuz kullanıyorum marketi sayenizde ve türkçe. Fakat anlayamadigim bir tek şey var. Bazi oyunlari indirip fu ll olarak oynuyorum ama bazi oyunlar ayni google play gibi sadece demo oynuyorum. Hangi oyun fu ll hangi oyun demo nasil anlayabilirim? Yada en başta oyunlara girmeden önce mobil ve wifi verileri mi kapatmak gerekiyor acaba? Matkette oyun sayfasinda bazı bilgiler mevcut. Reklam icermez, Oyun ağı gerektirmez ve Google oyun piyasasi destegi gerektirmez.. diyen bir oyun indirdim mesela, bütün bilgiler renksiz yazi ile yazılmış yani. Ama yinede demo dan sonra fu ll sürüm alin diyor? Bu konuda bi aydınlatırsanız beni harika olacak.Hiç mi yok denk gelipde cevap verebilecek. Çok mağduruz :)
Valla ben açtım konuyu ama demoya denk gelmedim şöle bir olay var bazi oyunlar bölümlu oluyor ewt bazi bölümler de para ister siklikla ana menüden en güncel versiyonlari ve düzeltilmişleri indirin yada tarih e bakin. D oncesinde
Ucretlileri ucretsiz yukleme imkani sadece bu oyle degil mi
Sadece bu deİl tabiki torrent sitesinden indiripte kolaylikla oyun kurabilirsiniz en kolayına bu. D
her oyun varmı örneğin Splintercell HD
Hrk oyun var dogru ve tam isimde taratin bazen kaldırılabiliniyr eski oyunlar
Ama bazi oyunda bazilarinda menude bile ismi yaziyo
İndirirken resimdeki dile bakin ki Subway i falanda Google dan indirin. D güncelleme geliyor basit oyun tadil cikmaz

karayipx

Üye
Bazi oyunlarin dili ingilizce bazisinin çince hangisi ingilizce hngisi turkce nasil anlicaz cincede hic oynanmiyo :D

FlamesSlayer

FlamesSlayer

Üye
Teşekkürler

• Beğen
eneshappy

eneshappy

Üye
ya sadece oyun deil de uygulama indirmek ici bu gibi bir uygulama var mi

krt23

krt23

Üye
Bu uygulama süper fakat çok aşırı yavaş indiriyor bi Modern Combat 3 2 günde indi :D

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Bu uygulama süper fakat çok aşırı yavaş indiriyor bi Modern Combat 3 2 günde indi :D
o an ki onu indirme sayısına göre değişiyodur normal de son hızda indirebiliyorum

Üst Alt