minoo Üye greenmile' Alıntı: Yoo gayet iyi anliyorum da bir bjklinin gs yendi diye gobek atmasina inanmak istemiyorum neymis yaklasmis.d hadi ts olsa neyse yazik cok yazik Genişletmek için tıkla ... Hakkında fikirlerim değişmeye başladı Murat
greenmile' Alıntı: Yoo gayet iyi anliyorum da bir bjklinin gs yendi diye gobek atmasina inanmak istemiyorum neymis yaklasmis.d hadi ts olsa neyse yazik cok yazik Genişletmek için tıkla ... Hakkında fikirlerim değişmeye başladı Murat
Revengeful Emekli Yönetici MerTurkizM' Alıntı: Yav orası dizse bu adamın orası karnında mı? Genişletmek için tıkla ... Onların orda göbekten ürüyorlar
MerTurkizM' Alıntı: Yav orası dizse bu adamın orası karnında mı? Genişletmek için tıkla ... Onların orda göbekten ürüyorlar
India Üye MerTurkizM' Alıntı: Yav orası dizse bu adamın orası karnında mı? Genişletmek için tıkla ... çok kurcalama büyük bir olay çıkabilir
MerTurkizM' Alıntı: Yav orası dizse bu adamın orası karnında mı? Genişletmek için tıkla ... çok kurcalama büyük bir olay çıkabilir
haltie Üye Konu Sahibi GFB taraftar grubundan açıklama: ''Galatasaray, tam 2 gün 14 saattir Fenerbahçe'mize karşı galip gelemedi...'' zaytung
GFB taraftar grubundan açıklama: ''Galatasaray, tam 2 gün 14 saattir Fenerbahçe'mize karşı galip gelemedi...'' zaytung
Revengeful Emekli Yönetici haltie' Alıntı: GFB taraftar grubundan açıklama: ''Galatasaray, tam 2 gün 14 saattir Fenerbahçe'mize karşı galip gelemedi...'' zaytung Genişletmek için tıkla ...
haltie' Alıntı: GFB taraftar grubundan açıklama: ''Galatasaray, tam 2 gün 14 saattir Fenerbahçe'mize karşı galip gelemedi...'' zaytung Genişletmek için tıkla ...
aslankaplants Üye haltie' Alıntı: GFB taraftar grubundan açıklama: ''Galatasaray, tam 2 gün 14 saattir Fenerbahçe'mize karşı galip gelemedi...'' zaytung Genişletmek için tıkla ...
haltie' Alıntı: GFB taraftar grubundan açıklama: ''Galatasaray, tam 2 gün 14 saattir Fenerbahçe'mize karşı galip gelemedi...'' zaytung Genişletmek için tıkla ...
lolaman Üye Aynen öyle Melo'nun söylediği gibi.... Taraftarsız siz bir hiçsiniz. Şükrü Saracoğlu'na gelince taraftarın yok... 8-0 bitecek." (Bir Fenerbahçeli) sesli güldüm
Aynen öyle Melo'nun söylediği gibi.... Taraftarsız siz bir hiçsiniz. Şükrü Saracoğlu'na gelince taraftarın yok... 8-0 bitecek." (Bir Fenerbahçeli) sesli güldüm