Galaks s4 için süper iddia

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
Galaks s4 için süper iddia
Samsung'un gelecek amiral gemisi Galaxy S4 hakkında ciddi iddialar hızla yayılmaya devam ediyor. Son iddia ünlü haber ajansı Reuters'tan..

Daha önceden S4'ün dört çekirdek işlemci ve 13 megapiksel kameraya sahip olacağı iddiaları vardı ancak bu seferki en "sağlam" olanı.

Eğer işler Reuters'ın iddia ettiği gibi gerçekleşirse, Galaxy S4 "kırılmaz" bir ekrana sahip olacak. Böylece teknoloji devi, uzun zamandır gerçekleştirmek istediği hedefine belki de S4 sayesinde ulaşmış olacak.

Samsung'un bir süredir kırılmaz veya esnek ekranlar için fazladan mesai harcadığı biliniyor.

Analist Mark Newman'a göre ise, Samsung 2014 yılına kadar ya Galaxy S4 ya da Galaxy S5 ile birlikte bükülür hatta katlanır ekranla karşımıza çıkacak.
kaynak:teknoloji haberleri

___kaptan___

___kaptan___

Üye
:oha: :aha: vay beee + haber için :tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Enteresan.

Haber için :tşk:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bükülür ve katlanabilir cihazların ilk 2-3 sene alışma dönemi olacağını düşünüyorum + o cihazlara da S2-S3-Note2 gibi işlemcileri yüksek olcaklarını zannetmiyorum :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
13 mp mi ?
Sanmıyorum ...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ben şimdiden para biriktirmeye başlıyayım ozmana kadar s6 bile çıkar zaten ancak onu alabilirim :P :ehe

pirenuri

pirenuri

Üye
ya hemende inanıyorsunuz konu içi teşekkürler ama bu haberle alakalı bi video var ve altında 2011 yazıyor :D tamamen konsept

doctorrr

doctorrr

Üye
Kırılmaz ekran hee iyiymiş :hmmm

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ayrıca samsung hd ekranlar içinde çalıştığı haberler arasında ekran 440 ppı olacakmış. ben teşekkür ederim arkadaşlar

PriZm

PriZm

Üye
13 mp mi ?
Sanmıyorum ...
8 Mp baydı artık.8 mp ile devam edeceğinide ben sanmıyorum...

- - - Eklendi - - -

Ayrıca bu olay gerçek olursa Nokia'nın sağlamlık tahtı biraz ufaktan sarsılabilir:ehe

komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi

8 Mp baydı artık.8 mp ile devam edeceğinide ben sanmıyorum...

- - - Eklendi - - -

Ayrıca bu olay gerçek olursa Nokia'nın sağlamlık tahtı biraz ufaktan sarsılabilir:ehe

bence kırılmaz diye bişey yoktur kırılmasa bile bozulur.

PriZm

PriZm

Üye

bence kırılmaz diye bişey yoktur kırılmasa bile bozulur.
Eğer samsung önceden tanıttığı esnek katlanabilen ekranlardan kullanırsa kırılma diye bir olay olmaz.ancak cam kırılır ama ekran bozulmaz

Türe

Türe

Üye

Eğer samsung önceden tanıttığı esnek katlanabilen ekranlardan kullanırsa kırılma diye bir olay olmaz.ancak cam kırılır ama ekran bozulmaz

Esnek ekran bence gereksiz ya :hmmm dusunsene kagit gibi telefon var :D karizma sıfır :D

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
samsung 20 mpli kameralı telefon yapsın kamerada yine nkianın 8mplik lumia 920sini geçemez. kamera açısından geçemez ama donanım açısından ve uygulama açısından nokiayı sollar.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kamera açısından Forever Nokia :ehe

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
ben sağlamlık konusnda nokia yı geçeceğine inanmıyorum bi kere misal S3 elde çok ama çok güzel bir his veriyor cihazda çok güzel ama çok narin ve hassas tamam nokia cihazları da öyle ama görünüşünde belli biraz da büyük olduğu için zarara uğraması daha muhtemel. ve Nokia gerçekten donanım olarak ve de özellik olarak geçemediği markaları tasarım+kamera+sağlamlık ile geçiyor. hep yenilikçi düşünüyorlar her kesime bayan-bay-genç-yaşlı cihaz çıkarıyorlar en önemlisi bir çok reklamda da vurguladığı gibi müşteriye çoklu renk seçeneği sunarak telefon hazzını arttırıyorlar ki lumialar ortada IPHONU sıkıcı tasarımı yüzünden bir reklamında eleştirmişti hatta nokia. sonuca bağlarsak haber doğru olsa bile kamera ve tasarımda hala nokia ile yarışamayacağını düşünüyorum samsungun ama şu bir gerçek hız+donanım bu gibi özelliklerde hep bir adım önde olacak samsung ve diğer android cihazlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt