G777 Veya Benzeri Telefonu Olanlar Buraya !!! ( Devamı Gelecek !!! )

Sponsorlu Bağlantılar

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
teşekkürler

alandag

Üye
tşkr

enes9090

Üye
Çook teşekkürLeeR..! =)

alt3rnatif

Üye
:bigstar:Arkadaşlar sonunda buldum...Konu açtım ...Soru sordum...Kimse cvp vermedi...VE...VE... VE...SONUNDA G777'E UYGUN OYUNLARI TOPLADIM!!!

Şimdilik biraz küçük ama devamı gelecek!!!

İstediğim sadece bir tşk...

işte link :

:sn::oke::):mahcup::naughty::bigstar:
BAK NE DİCEM GOOGLE A 240x320 BOYUTUNDAKİ OYUNLAR YAZ ÇIKAN OYUNLARIN HEPSİ G777 YE OLUR BNDE 250 YE YAKIN OYUN VAR

--------------- Ekleme ---------------

G777 teması olan varsa lütfen paylaşsın nette arıyorum

Ukala_jocuk55

Üye
arkadaşlar ben bu g777 nasıl fomat atıcam

UnsPoKeN-husnu

UnsPoKeN-husnu

Üye
Çok teşekkürler ben de tele oyun bulamıodum ama bu arada kontör buluyorum:) size bir hile söyleyeceğim BIG 1733452 yaz 6600a yolla 2 kontör gidio 50 kontör gelio(ilk denemede olmazsa bi daha dene bu hile 1 kereliğe mahsustur!) ;):oke:

umutfidan

Üye
GF2F modelindede calısır mı bunlar

--------------- Ekleme ---------------

Unspoken husnunun hile dediği seye kanmayın arkadaslar, oyun satın alıyorsunuz yaklasık 60 kontor gidiyor. ve telefonunuza uymaz büyük ihtimal... :bann::@

introseptember

Üye
çocuğu unspoken husnu

ahmetnoktacom

Üye
dstm1 için de geçerlimi bunlar

enzoferrari18

Üye
teşekkürler dostum

eses2658

eses2658

Üye
selamlar bende de gm dst 500 var acaba bunlar çalıştırır mı?

volksport

Üye
GM G777 modelinde sistem hatası var arkadaşlar, mis sms özelliğini kullanan arkadaşlar farkettimi bilmiyorum ama serviste bu konu ile ilgili birtek benim şikayetim var, mis sms'e bir kişi kaydedin, sonra bu kaydettiğiniz kişiden size mesaj geldiğinde, cevapla diyerek mesajı cevaplayın. siz mesajı yazarken herhangi bir farklı kişiden mesaj gelince. göndere bastığınız anda,sizin mesajınız mesajı yazmak istediğiniz kişiye değil, sonrada 2.mesaj atan kişiye gidiyor, bu nedenler 3 kez servise gittim. sorunu çözemediler ve yerine sıfır 1 gm g777 verdiler, verdikleri telefondada sarj olmama ve aynı sorunlar devam ediyodu, şimdi konu tüketici hakem heyetinde, fatura bedelimi geri iade istedim. konu sonuclanınca burayada bildiririm.

berkan16

berkan16

Üye
teşekkürler

facacan

facacan

Üye
Bendede dst-Q100 var arkadaşlar.

berk1612

Üye
teşekkürler

emrah03bjkk

Üye
haklısın o sorun bendede vardı arada bir msjları yanlış kişiye gönderiyodu o yüzden kullanmıyorum mis smsyi bide arkadaşlar bnm g777 6 kere tamire gitti hepside kameradan sonra yenisini verdiler Allaha şükür şimdikinde bi sorun yok

eescapar

Üye
arkadaşlar g777de danger zone diye bi oyun var 47. bölümü geçen oldu mu??? lütfen yazar mısınız

altinerhan

Üye
Arkadaşlar bu telefonun mms ve bağlantı ayarlarını nasıl yapıcaz
vodafone kullanıcısıyım.
Yazdığınız ayarları birebir yaptım ama olmadı

yani mms göndermeye çalışıyrm gitmiyor
internete bağlanmaya çalışıyorm yine olmuyor.
Google dan arattırmanın da bi faydası yok hep aynı şeyler

xxxtahirxxx

Üye
teşekkürler :oke:

Üst Alt