G777 Veya Benzeri Telefonu Olanlar Buraya !!! ( Devamı Gelecek !!! )

Sponsorlu Bağlantılar

yalcinn__

Üye
saol kardeşim bide bunların temaları yokmu tema çok dandik ve karmaşık ayrı bi yazılımı var mı acaba benim şu anda kullandığım tel dst22 bu telefonu çözmek için yazılımın yapılması aşamasında beninim de katkım olması gerekiyor işte bende oradan kaybediyorum daha basit bi yazılım yok mu bu telefonlar için cvp verirsen sevinirim ii çalışöalar

tacet

Üye

--------------- Ekleme ---------------

kardeş vallahi devamı gelse çooooooooooooooookkkk iyi olur çok sevinirim ve bide tema bulsan dahada çok iyi olur şimdiden sağol kardeş teşekkür ederim linkler için
:oke:

yalcinn__

Üye
eee konu kapandımı be oldu daha cevep gelmedi sayın arkadaşşlar varmı telefona uygun tema vb...

oyunarayan

Üye
kardes saol suan yapıom ama inaniorum sana ememgine saglık

sefa_0051

Üye
çoook teşekkürler

çook teşekkür

redevil666

Üye
:bigstar:Arkadaşlar sonunda buldum...Konu açtım ...Soru sordum...Kimse cvp vermedi...VE...VE... VE...SONUNDA G777'E UYGUN OYUNLARI TOPLADIM!!!

Şimdilik biraz küçük ama devamı gelecek!!!

İstediğim sadece bir tşk...

işte link :

:sn::oke::):mahcup::naughty::bigstar:
hocam bi iyilik daha yapsan şu telefonu webcam olarak nasıl kullanıcaz bi resimli yada resimsiz bi anlatsan. usb kablosunu takıyorum video kamera olrak tanıyo ama tıkladıgım zamn aygıtın kullanımda olmadıgından emin olunuz yada baglantıları kontrol ediniz yazıyo. webcam driveri var ama ama onu nereye cıkartıcamı bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa yardım edebilirmi

g777murat

g777murat

Üye
    Konu Sahibi
e ben yaptım çalıştı be kardeş

dawsonxxx

Üye
sağolasın kardeşim

SBG_5020

SBG_5020

Üye
Tsk.

ahmetenes

Üye
emeğe saygı
tşk

aliveli80

Üye
arkadaşlar webcam için xp driver var sitesinden indiriyon
vista için bulamadım
teden webcam yapma programlarından vista ve jar dosya arıyorum g777 için

ihs

Üye
saol kardes

wsxed

Üye
tşkkk

ananın...

Üye
g777 com port kullanmak için driver lazım bilen varsa lültfen yazsın

hatta bedawa internet var ama telefonda çok küçük oluyor

HipNotyC

Üye
Teşekkürler Kardeş bunca zamandır araştırırım hiçbir sonuç elde edemedim g777 için birde phone suite i çalıştırabilsem çok sevinicem bu kadar dandik olabileceğini düşünmemiştim alırken açıkçası

aslax

Üye
beyler bn de suan g777 var ve telde 576 oyun var hepside çalışıo en yakın zamanda ekliy cem GSE ...!!!!!!

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
bunlar benimkine olur mu ve nereye atıcaz bunları

nbabugra

Üye
her oyun oluyormukı buna

bembom

Üye
selam arkadaşlar bana gm g777 nin orjinal duvar kağıtları lazım orjinal boyutunda benimkiler silindi eger varsa bana gönderebilirmisiniz?
msn [email protected]

gm g777 için gprs mms ve wap ayarları olmuyor birde acaba yapan kullanan varmı sorun bendemi yazarsanız çok sevinirim [email protected]

sheytany45

Üye
ARKADASLAR GENERAL MOBILE HAKKINDA GENIS BILGI ALMAK ISTERSENIZ [email protected] eklıyebılırsınız...ama e-kıtap hariç bana yararı olmadıgı ıcın benım ılgı alanıma gırmıo :)

Üst Alt