G777 Veya Benzeri Telefonu Olanlar Buraya !!! ( Devamı Gelecek !!! )

Sponsorlu Bağlantılar

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
iyi çalışma saol

wurgun1540

Üye
saol ama açamadım

zart_zurt

zart_zurt

Üye
herkese mereaba arkadaşlar bende general mobıle dst 33 var bu telefona indirebilcemiz başka hangi programlar var yada nerden program indirebilirim şimdiden teşekler

omeer

Üye
kardesım ellerıne emegıne saglıkk....

axileus

Üye
selam arkadaslar bu oyunlar dsts1 pasionda calısırmı sizce yardımcı olursanız cok sevinirim simdiden ilginize cok ama cok tesekkurler

lMcFiraRl

Üye
Elinize sağlık arkadşlar

FuRQ4n

Üye
Eyw Kardeşim oyunlar İcin Ama Bu Live Ve İnternet Ayarlarını NasıL Yapcaqız BiLiyoRmusun BiLen waRsa soLesin Bu Arada Size Msn Verim. KanKa Msn İnternet Ayarları Yapabilen Varsa Kullansın Bunu Hadi Hayırlı olsun buyur Link :

FuRQ4n

Üye
Beyler Size Vodafone İnternet Ayarınıda Solim
İlk Once İnternetinizi Actırınız Vodofone Yi Arayarak
Menü > Servisler > WAP > Ayarlar > Profil Düzenle > Telsim WAP > Profil Düzenle

1 Profil Yeniden Adlandır
VODAFONE WAP
2 Anasayfa
Hanqi Siteyi Yazarsanız Yazın Farketmez
3 Veri Hesabı
VODAFONE WAP
4 Bağlantı Türü
Bağlantı - yönlendirildi
5 Kullanıcı Adı
vodafone
6 Şifre
vodafone

Bunu Yaptıktan Sonra Kaydet Diyin Ve Profili Etkinleştir Diyin ve İnternet İşlemi Tamam Dır Msndemi Takılcaksınız Neyde Takılcaksanız Artık Takılabilirsiniz Hadi Kolay Gelsin
100 KB = 1 Kontür

emrah03bjkasd

Üye
çoqqq tşk..

erdemcenab

Üye
iyi günler
iyi bi fikir bu konuyu açmak...

ya bende de g777 var.çoğu zaman bluetoothta sorun çıkarıyor. bulamıyor,bağlantı kuramıyor ne yapılmalı

--------------- Ekleme ---------------

bir de birşey sormak istiyorum
s40 mı? s60 mı g777?

uqu07

Üye
eline sağlık inş açar:D:D

gentlejack

Üye
kardesim oyunlar icin saol ama jar dosyasını tel de acmayi beceremedim bana yardimci olurmusun tlfum general mobile cool

soltahan

Üye
bnede de g 777 var ve bazı oyunların isimlerini verim calışanların..:xtreme dirt bike,streetsoccer2,fıfastreet2,contre4,007 top agent,nowhere,bocce world tour,crazy campus,rambo forever,2006 real football,playman world soccer,trial bike,TMNT,ninja mission<LOTD,roll a round,asphalt 2,pes 2009 TR,sMario planet,...bunların hepsini bu isteden indirdim.. 240x320 java oyunları aradıgınız sayfalarda bolca cıkıyo bu yunlar tavsiye ederim... teşekkürler paylaşım için ayrıca..

cultureater

Üye
eyvallah. cok makbule gecti gercekten.. baska program, uygulama vs var mi?

eescapar

Üye
sağol kardesim..................

hellboy130

Üye
kardes saolasın

alperen1313

alperen1313

Üye
güzel paylaşım teşekkürler

perfectenerji

Üye
Arkadaşım emeğine özverine sağlık..paylaşım için tşkler..

arkdaşlar g777 webcam işyerindeki pcde windows xp de çalışıyor fakat dizüstü pcmde çalıştıramıyorum bütün driverslarını indirdir.servisini aradım adam winrar daki dosyaları çıkart çalışır diyor.sanki biz o kadarını bilmiyoruz ve tabi açsamda dağıtsamda çarpsamda bölsemde çalışmıyor MT 6228 hatası veriyor..webcam başka programlar tarafından kullanılıyor ya da ulaşılamıyor şeklinde..bunun için ne yapabilirim..bildiğiniz link varsa ya da program ya da yama falan herneyhse yardımcı olursanız çok sevinirim..ilginiz için şimdiden tşkler..

--------------- Ekleme ---------------

bu arada yazmayı unutmuşum windows vista prenium laptop...

visali

visali

Üye
tşkrler:oke:

o2h4n

Üye
benim general mobile dst m1 var ama bir turlu msn e giremedim bilen varsa yazarsa sevinirim

Üst Alt