G3 Hakkında Sorularım Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
    Konu Sahibi
G3 Hakkında Sorularım Olacak
aşlar merhaba, ben yeni g3 16GB aldım. Sormak istediğim bir kaç şey var;
1)öncelikle uygulamaları hafıza kartına atmak için root şart mı? Root nasıl atılır? Root atınca bildiğim kadarıyla telefon garanti dışı kalıyor, sifirlayinca tekrar normal haline dönüyor mu?
2)LG G4ün arayüzünde bulunan pro kamera özelliklerini kullanmanın bir yolu var mı? Root atıp G4 arayüzünü yükleyebilir miyiz ve yüklersek o özellik gelir mi?
3) Google klavyenin tasarımı çok hoş ama emoji barındırmıyor, tavsiye edebileceğiniz klâvye var mı?
4) Android 5.1 güncellemesi bu modele gelir mi? Eğer custom ROM falan atarsam ota üzerinden güncelleme alabilir miyim?
5) Son olarak da telefonun daha hızlı ve güzel çalışmasını sağlayan ROM vs ne önerisiniz? Yanitlarsaniz çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler :)

vegatablo

vegatablo

Üye
Öncelikle keşke 32 gb alsaydın hem ram hem depolama olarak
1)root şart ama ben hiç kullanmadim sadece root gerektirdiğini biliyorum
2)ben kamerasını yapmıştım fakat donanimsal olarak desteklemediği için fazla verimli olmuyo
3)ben lg klavyeyi beğendiğim için hiç başka kullanmadim ama swype var onu deneyebilirsin
4)5.1 gelmiyecek zaten 32 gb lık versiyonla aynı anda geliyor direk android m alacak
5)androidin ios u chyangemod dur en stabili bana göre fakat bazı özellikler devre dışı kalır cm 12.1 yazarak bulabilirsin veya miui romlardir kullanmistim ve görsellik 10 numara adamlar yapmış kısacası

Takipçi Satın Al

Üst Alt