Telefon Tavsiyesi G3 G4

Sponsorlu Bağlantılar

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
G3 G4
Merhaba arkadaşlar sizce lg g3 şimdi mi alsam yoksa birazdaha bekleyip g4 ün çıkmasını mı beklesem

98farom98

98farom98

Üye
Sen bilirsin aslında G3 de yeterli bir telefon ama daha iyi donanım olsun istiyorsan G4 ü bekle

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Oyun performansı yüksek olsun istiyorum
Oyun performansı yüksek olsun istiyorum

98farom98

98farom98

Üye
Şimdi bu konuda bana göre belki G4 daha iyi olabilir snap 810 ile gelirse daha iyi olur ama G3 de çok iyi bir performans sunar :)

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın ama ne bileyim sanki iki ucu poop: lu değnek

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Ama bendeki şanstan g3 alırım 1 ay sonra g4 çıkar pişman olurum ama genede bilemiyorum

spacekiller

spacekiller

Üye
Ya şimdi zam olayı falan var ondan sonra zamlı alma. bence g3 almanda bir sakınca yok

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Sanki sağ elim g4 sol elim g3 der gibi ama bide şu var g4 ü beklerim özellikleri flan kötü olursa g3 alırım hem daha ucuz olur

98farom98

98farom98

Üye
MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Ne gibi bir zaam

98farom98

98farom98

Üye
Valla dış üretim telefonlara zam gelecekmiş diye duydum mesela Z2,G3,M8... falan bence şimdiden G3 alman ithalat mı istiyorsun distribütör garantili mi istiyorsun ?

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
O konulardan pek anlamıyorum normal alacam

98farom98

98farom98

Üye
Yani distribütör Türkiye garantili istiyorsun en iyisi bende Z2 yi Türkiye garantili aldım en iyisini yaparsın :oke:

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
Bilemiyorum ne yapmalıyım

98farom98

98farom98

Üye
Bilemiyorum ne yapmalıyım
Kardeşim G3 den şaşma performansı çok iyi
Konu açılmışken bende G3 32 GB ithalatçı firma garantili düşünüyorum ne gibi bir dezevantaj var ithalatçı firma olunca?
Hangi siteden alacaksın ithalat garantili olarak tavsiyem hepsiburada.com veya gittigidiyor.com kesinlikle bir sorun çıkacağını sanmıyorum bende hepsiburada.com dan çok alışveriş yaptım çok iyi

mroy

Üye
Merhaba kardeşim ben lg g3 telefonumu sırf kasa çatlağı sebebiyle servise verdim kafa çatlağı onarılmayacağı için yen g3 verecekler ben satmayı düşünüyorum sende almayı düşünüyorsan konuşalım aramızda

MYGDYNAMO

MYGDYNAMO

Üye
    Konu Sahibi
İyi olur konuşabiliriz

_Shinku_

_Shinku_

Üye
Bence G3 alma. Oyun performansı yüksek olsun istiyorsan Z3 Compact al. 720P ekrana o donanımla çok uzun süreli olur. Küçük gelir dersen bilemem. G3'ün ekran çözünürlüğü yüksek olduğu için oyun performansı düşüyor hâliyle. Ayrıca iyi araştırmanı ve kullananlara sormanı tavsiye ediyorum cihazları. Kasma problemi var diye okuduydum G3'ün.

Üst Alt