ortak42
Üye
-
Konu Sahibi
-
başka seçenekler olur turkcelden alınacak taksit şart taksit yapan başka yer varsada olur?başka seçenek yok mu? yoksa gm 4g senin için daha iyi bir cihaz olur. g3 aşırı kasan bir cihaz ve çok fazla ısınyor arkadaşımda var 1 hafta kullanma şansım olmuştu.
başka seçenekler olur turkcelden alınacak taksit şart taksit yapan başka yer varsada olur?başka seçenek yok mu? yoksa gm 4g senin için daha iyi bir cihaz olur. g3 aşırı kasan bir cihaz ve çok fazla ısınyor arkadaşımda var 1 hafta kullanma şansım olmuştu.
kasadada çatlaklar oluşuyormuş almamak daha iyi gibi32 bile ufak tefek kasmalar yapıyor. Ayrıca 5.0 yüzünden diyorlar ana ekran çöküyor bazen.
kasa çatlağını bilemem. 16 gb tavsiye etmem 32 alacaksan düşünme ama direkt alkasadada çatlaklar oluşuyormuş almamak daha iyi gibialayım bi gm 4g vereyim anneme ben s3 ten memnunum
Herhangi bir Çatlama yok bende.hocam kronik kasa çatlama problemi varmış mevcut mu sizde?
gm servisine çok kötü diyorlar başından savıyormuş?
Ne zaman aldınız kaç aylık?Herhangi bir Çatlama yok bende.
16 lik kasıyor muş 32 lik te yok mu sorunkasa çatlağını bilemem. 16 gb tavsiye etmem 32 alacaksan düşünme ama direkt al
çatlama olayı kullanıcı ile alakalı kalıtsal bir sorun olamaz ki. iyi bak, hor kullanma çatlamasın. 32lik kasmıyor merak etme. sadece android 5.0 yüzünden nadir de olsa ana ekran çöküyor.Ne zaman aldınız kaç aylık?
16 lik kasıyor muş 32 lik te yok mu sorun
Turkcelden ek alacaz fiyat düşündürüyor 32 lik 1800 1900 civarı oluyorçatlama olayı kullanıcı ile alakalı kalıtsal bir sorun olamaz ki. iyi bak, hor kullanma çatlamasın. 32lik kasmıyor merak etme. sadece android 5.0 yüzünden nadir de olsa ana ekran çöküyor.
Bizde oyun yukelemyiz sosyal uygulamalar kullanılır kamera çok kullanılır arama bide2 ay oldu bende vodafone faturaya ek aldım, g3 16gb modelini aldım, çatlama olayı eski serilerde var, şimdiki yeni serilerde yok, ben 32gb modelini alacaktım o anda yoktu, kasma olayına gelirsek, bir sefer bile kasma yaşamadım, kasma yaşayanlar adam akıllı kullanmayı bilmeyenlerdir, önüne gelen programı yüklerseniz telefon kullanılamaz hale gelir, en sevdiğim rehberi açması bir saniye bile sürmüyor,
Tavsiyem alacaksan g3 32gb modeli yada g4 de bakabilirsin. Yok eğer alamıyorsan, 16 gb modelinide tavsiye ederim, ne kasma var nede donma, en sevdiğim yanı şarjı ne kadar kurcalarsam bir günden fazla gidiyor.
maalesef operatörler öyle. Media Markt Denizbank üzerinden kredi veriyor ve 50-100 tl civarı bir fark oluyor en fazla. böyle alın.Turkcelden ek alacaz fiyat düşündürüyor 32 lik 1800 1900 civarı oluyor
Bizde oyun yukelemyiz sosyal uygulamalar kullanılır kamera çok kullanılır arama bide
Kredi almayız..maalesef operatörler öyle. Media Markt Denizbank üzerinden kredi veriyor ve 50-100 tl civarı bir fark oluyor en fazla. böyle alın.
ilginç. 3 aydan fazla oldu böyle bir belirti göremedik. Neresinde oluyormuş çatlama?Kredi almayız..
Çatlama olayı da düşme bile olmadan kendi oluyormuş bugün webteknoda konu açtı kronik mis
Yeni üretimler de olmaya bilir alt kızılötesi üstünde kulaklık girişinin orda falan özellikler forum donanım da lg bölümünde konusu var 22 sayfa çatlak mağdurları hepsi ama çoğunun cihazını değiştirmişler sıfırı ileilginç. 3 aydan fazla oldu böyle bir belirti göremedik. Neresinde oluyormuş çatlama?
M4 de hafıza sıkıntısı var yetmez arkadaşa bence.Xperia m4 aqua ya bakın derim, g3'ü ve ya gm 4g'yi aldığınızdan daha az pişman olursunuz. Saf android kadar stabil çalışan bir cihaz ve su geçirmiyor.
Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyleG3 16 gb almış bulunmaktayız günlük kullanıma ve nete gireceğimiz için çok isindirmayiz..teşekkürler
Hayırlı olsun güle güle kullanmanız dileğiyle
Sağolun çok teşekkürler arkadaşlar g3 babamın artık bana s4 düşecekHayırlı olsun cihazınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?