G2 Kılıf

Sponsorlu Bağlantılar

oznbzkrt

Üye
0.2MM kılıf varmı yokmu anlayamazsın zaten. ancak telefonun orjinal hali daha bi şekil..

0.2mm kilifin telefonu koruyacagina inanmiyorum.kilifli ve kilifsiz ayni yerden dusse alacagi darbe cok degismez.Spigen gibi bir kilifta degisebilir sadece daha etkili olabilir.Ama telefonu 3310 gibi kullanacaksam da bu telefonu almaya gerek yok.
Ayrica bu rubber sert kilifta samsung s4 mini de bir dusme vakasina sahit oldum.yaklasik 1mt den dusen cihazin ekrani cok ufak yandan catladi.bunun nedeni de rubber kilifin cok siki sarmasi teli.kilif olmasa eminim ki hicbir sey olmazdi.silikon kilif daha kullanisli ama onlarda kotu gosteriyor telefonu

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Sipariş vermek lazım.
Ben sipariş verdim ertesi gün geldi ince ve iki tane de film var bedava bence. Bende iki tane orijinal window quik vardı sattım bunu kullanıyorum şu an tavsiye ederim.
0.2mm kilifin telefonu koruyacagina inanmiyorum.kilifli ve kilifsiz ayni yerden dusse alacagi darbe cok degismez.Spigen gibi bir kilifta degisebilir sadece daha etkili olabilir.Ama telefonu 3310 gibi kullanacaksam da bu telefonu almaya gerek yok.
Ayrica bu rubber sert kilifta samsung s4 mini de bir dusme vakasina sahit oldum.yaklasik 1mt den dusen cihazin ekrani cok ufak yandan catladi.bunun nedeni de rubber kilifin cok siki sarmasi teli.kilif olmasa eminim ki hicbir sey olmazdi.silikon kilif daha kullanisli ama onlarda kotu gosteriyor telefonu
Ben ufak tefek cizilmelere karşı bunu kullanıyorum yoksa iki tane orjinal window quic vardı sattım.

Luck Star

Luck Star

Üye
Bende 0.2mm var ancak ekran koruyucu lazim dandik felan olsada olur :) n11 den alalim peki renkli olani varmi acaba kilifin

Luck Star

Luck Star

Üye
Ilan degismis :)

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
:)
tıkla

• Beğen
Tepkiler: Luck Star