G2 Kılıf

Sponsorlu Bağlantılar

Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
G2 Kılıf
bu nasıl bir şey acaba işe yarar mı

Son düzenleme:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sadece kılcal cizilmeler için kullanılabilir darbelere karsı koruma saglamaz.Tasarımı bozmadıgı için bunun sert rubber olanını kullanıyorum çünkü digerleri kaba görünüm veriyor.Dikkatli kullanırım diyorsan iyidir..

• Beğen
Tepkiler: Türkbey___
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
senin tavsiye edeceğin bir ürün var mı üstad

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
senin tavsiye edeceğin bir ürün var mı üstad

Kılıflar hakkında pek bilgim yok kılıf kullanırım lakin kaba göstermemesi önemli benim için zaten dikkatli bi kullanıcıyım.
Benim kullandıgım şu siyah sert rubber diye geçer :

• Beğen
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
tşkler

manyax2007

manyax2007

Üye
Aynı kılıftan ben kullanıyorum oldukça şık ve kaba değil hayalet kılıf olarak piyasada satılıyor ön tarafında jelatin varsa gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsin.

• Beğen
carbon_o7

carbon_o7

Üye
LG quick windows kullanıyorum tavsiye ederim

0MG90

0MG90

Üye

bunu öneririm

• Beğen
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
LG quick windows kullanıyorum tavsiye ederim
Wondow sevmiyorum teknosadan alma orjinal iki tane vardı siyah ve beyaz sattım ikisini. Sadece kasaya geçen olması lazım.

canko13

canko13

Üye
Arkadaşlar AMZER LG G2 hybrid kickstand case. Diye bir kılıf var bilgisi olan varmi?bende kılıf alacağım şu an daha karar veremedim. .

Luck Star

Luck Star

Üye
bana sor :D bütün kılıflarından var :D

Luck Star

Luck Star

Üye

En baştaki bildigin quickwindow.
Ortadaki rubber tavsiye ederim ancak renkli alirsan rengi degisiyor karariyor bazilari soluyor felan o yuzden pek sevmiyorum.
En sagdaki 0.2mm olan favorim bu . Telefonun tasarimini ortaya cikartiyor . Zaten hangi kilif olursa olsun 1mt den dusunce her turlu telefona zarar gelir ..

Ayrica 0.2mm telefonun her yerini kapatiyor hemen hemen..
Rubber ust taraf acik

• Beğen
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

manyax2007

manyax2007

Üye
ayrıca mavi renkli olan cihazın arka tarafında özellikle cihaz beyaz kasaysa renk bırakıyor bende de vardı mağdur olmuştum kullanmamanızı tavsiye ederim ıslak mendille zor çıkarmıştım :D attım kılıfı

• Beğen
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
Bu önemli bir bilgi çok tşk ederim usta

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bilgi demisken siyah rubberda karar kilarsan kalitelisini oneririm nillkin ornegin.
Piyasadaki diger ucuz urunler kenarlarindan soyulma yapiyo beyaz noktalar halinde.Kaliteli bisey alip uzunca bi sure kullanabilirsin siyah rubber ozellikle beyaz cihazda cok iyi duruyor

Luck Star

Luck Star

Üye
Tavsiyem orjinal quickwindow . Arkasi da ayni renk ve malzeme .. veya 0.2mm guzel cizilme imkani yok

• Beğen
Türkbey___

Türkbey___

Üye
    Konu Sahibi
n11.com' dan bunu aldım ve iki tane de ekran koruyucu film geldi tavsiye ederim.

oznbzkrt

Üye
Psikolojik olabilir ben kilif var diye rahat davranip dusurmeye daha cok meyilli oluyorum.Yaklasik 3 aydir ne kapak ne de ekran jelatini kullaniyorum boylelikle kendimi hem daha dikkatli kullanmak zorunda birakmis oluyorum hem de telefonun keyfini suruyorum.

Luck Star

Luck Star

Üye
Psikolojik olabilir ben kilif var diye rahat davranip dusurmeye daha cok meyilli oluyorum.Yaklasik 3 aydir ne kapak ne de ekran jelatini kullaniyorum boylelikle kendimi hem daha dikkatli kullanmak zorunda birakmis oluyorum hem de telefonun keyfini suruyorum.

0.2MM kılıf varmı yokmu anlayamazsın zaten. ancak telefonun orjinal hali daha bi şekil..

Takipçi Satın Al

Üst Alt