G-Desk Vista Ultimate (Yeni Tasarım)

Sponsorlu Bağlantılar

ugur3535

ugur3535

Üye
    Konu Sahibi
G-Desk Vista Ultimate (Yeni Tasarım)
Evet Arkadaşlar G-Desk Üzerindeki Tasarım Çalışmam Nihayet Sona Erdi Ve Küçük İkonlardan Oluşan Bir Tasarım Daha Yaptım.Kanımca Görünüşü Gayet Hoş Ve Kullanışlı...Nasıl Kurulum Yapacağınız Konusundaki Gerekli Anlatım Alttaki Linkte Mevcuttur.Linkteki Dosyayı İndirip G-Desk Programından Vista_Ultimate_Ugur35.gdd Dosyasını Seçerek Programı Kullanmaya Başlayabilirsiniz...

Bunlarda Farklı Resimlerden Oluşan Ekran Görüntüleri...

Programı Kullanabilmeniz İçin Aşağıdaki Linkte Bulunanları Uygulamanız Gerekiyor...​

Aşağıdaki linkte bulunan Vista_Ultimate_Ugur35.rar dosyasını açtıktan sonra diğer linkten indirmiş olduğunuz klasörünün içindeki g-desk klasörüne atın ve gerekli anlatımı diğer linke bakarak yapın

Saygılarımla...Uğur35

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: mskodal, p-siko mobile, jimilrose ve 28 diğerleri

Ozan

Ozan

Admin
Süper çalışma, eline sağlık ... :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
eline sağlık kardeş...

ozi44

Üye
guzel calısma kardesde 50 tane kurulacak sey var ugrasılmaz valla

sexsiçocuk

Üye
tebrikler

rojato

rojato

Üye
kardeş nekadar uğraştıysam olmadı sanana sahmet byardımcı olsan

Z0MBI

Üye
hacı ben bunu kurdum da bazı programları çalıştıramıyorum buna ekleyince..normalde çalışıyor ama masaüstüne veya herhangi bi sayfaya koyunca çalışmıyor..cins cins hatalar veriyor..sen nasıl çalıtırıyorsun..örenğin resco photo viewer yüklemişsin çalıştırabilyomusun onu masaüstünden?

altayli

Üye
Kardeş ellerine sağlık harika bir iş yapmışsın e65 telefonumda çok güzel oldu

o.adem13

o.adem13

Üye
emeğine sağlık

linüx

Üye
sagol ugrasalım biraz

coloniex

coloniex

Üye
ßiraz daha açıklama yapsaydık keşke hangi tellere oluyo s60 mı s60 v2 ne .gdd uzuntısı nedir ne yapcaz ne etcez

ama çalışama için sağol

hsn789

Üye
e50 de olurmu

fulukan

fulukan

Üye
güzel çalışma eline sağlık.....

exe1454

exe1454

Üye
teşekkürler

ssoyer

ssoyer

Üye
eline saglık

hakankoralp

Üye
uğru saygılarımla telefonum nokıa e63 vista menü uygulamak istiyorum birtürlü yapamadım hangi programları uyumlu benim telefona yardımcı olursan sevinirim

ssoyer

ssoyer

Üye
saygı sunanlara saygı duyulur hürmetler

zax38

Üye
çok teşeekür ederim kardeş güzel çalışma tebrikler

bark_41

bark_41

Üye
kardeş proyu dediğin gibi telefona kurdum tel n95,gdesk proğramını açtım ama vista gdd dosyasını bulamadım,yardımcı olursan sevinirim.

5arg0n

5arg0n

Üye
emeğine kardeş çok güzel program :oke:

Üst Alt