ThE VeNoM
Üye
FX5500 256 MB 128 BIT AGP Nvidia Ekran Kartı
Özellikler VGA Chipset MarkasıNVIDIAVGA Chipset ModeliFX5500VGA SlotAGP 8XHafıza (RAM) Kapasitesi256 MBBellek TipiGDDRBellek Arayüzü128 BitMonitör BağlantısıDVI, TV Out, Analog
Özellikler
VGA Chipset Markası
NVIDIA
VGA Chipset Modeli
FX5500
VGA Slot
AGP 8X
Hafıza (RAM) Kapasitesi
256 MB
Bellek Tipi
GDDR
Bellek Arayüzü
128 Bit
Monitör Bağlantısı
DVI, TV Out, Analog
Ürün ikinci eldir. ama çok temizdir. bugüne kdar hiç bir arıza çıkarmamıştır. zaten fx serisinin en iyileri arsında bit değeri 128 olduğu için çogu ekran kartında bit değeri 64 tür.. altını çizerim bellekten daha çok bit değeri önemlidir
Not : resimde görünen ekrankartıyla aynıdır birtek benim ekran kartı fansız soğutuculu yani resimdeki görmüş olduğunuz gibi fanlı soğutucusu yok soğutucu olması daha iyi bnce hiç ses yok hayette iyi
Ürünün Fiyatı : 40 tl ne üstü ne altı pazarlıksız 40 tl ürün gerçekten çok temiz almak isteyenler bana özelden msj atabilirler ..
satışı ya gittigidiyordan yapacagız yada bir ortak nokta bulur elbet.
Özellikler
VGA Chipset Markası
NVIDIA
VGA Chipset Modeli
FX5500
VGA Slot
AGP 8X
Hafıza (RAM) Kapasitesi
256 MB
Bellek Tipi
GDDR
Bellek Arayüzü
128 Bit
Monitör Bağlantısı
DVI, TV Out, Analog
Ürün ikinci eldir. ama çok temizdir. bugüne kdar hiç bir arıza çıkarmamıştır. zaten fx serisinin en iyileri arsında bit değeri 128 olduğu için çogu ekran kartında bit değeri 64 tür.. altını çizerim bellekten daha çok bit değeri önemlidir
Not : resimde görünen ekrankartıyla aynıdır birtek benim ekran kartı fansız soğutuculu yani resimdeki görmüş olduğunuz gibi fanlı soğutucusu yok soğutucu olması daha iyi bnce hiç ses yok hayette iyi
Ürünün Fiyatı : 40 tl ne üstü ne altı pazarlıksız 40 tl ürün gerçekten çok temiz almak isteyenler bana özelden msj atabilirler ..
satışı ya gittigidiyordan yapacagız yada bir ortak nokta bulur elbet.