Yeni Ekran Kartı Alacağım Yardıma Ihtiyacım Var :(

Sponsorlu Bağlantılar

JosephLion

JosephLion

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Ekran Kartı Alacağım Yardıma Ihtiyacım Var :(
Ab rim ablalarım

anakartım :

Şimdiki Ekran Kartım : inno NVIDIA GeFORCE 9500 GT 1gb

1GB, GeForce 9500GT,DDR2,PCI-Ex,128Bit,VGA,DVI,HDMI

Grafik İşlemci:9500GT

Çekirdek Sayısı:32

Üretim Tekn ojisi: 55nm

Çekirdek Hızı (MHz): 550 MHz

RAMDAC:400 MHz

Bellek Hızı (MHz):667 MHz

Bellek Tipi: DDR2

Bellek Miktarı:1GB

Bellek Arayüz Genişliği:128-bit

NVIDIA SLI®-ready1: 2-Way

NVIDIA PureVideo® Technology2:HD

NVIDIA PhysX

BANA DAHA PERFORMANSLI DAHA İYİ 100 LİRAYI AŞMAYACAK BİR EKRAN KARTI ÖNERİRMİSİNİZ LÜTFEN :(

birde bilgisayarım şuan bilgisayarcıda işlemciyi değiştirecekti ekran kartının uyumsuz ğunu söyledi böyle birşey varmı gerçekten ?

darkmaster

darkmaster

Üye
işlemci modelini ve psu nun kaç watt olduğunuda yazarsan yardımcı oluruz.

JosephLion

JosephLion

Üye
    Konu Sahibi
core 2 duo e7300 ve 450 watt :(

darkmaster

darkmaster

Üye
tamam power yeter dursun o ama işlemci çok fena. bu işlemciye hd5670-hd6670 ekran kartları gider yada gt640 da darboğaz belki yapmayabilir ama sen yinede çok fazla performans bekleme bu işlemciden.

• Beğen
Tepkiler: JosephLion
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
tamam power yeter dursun o ama işlemci çok fena. bu işlemciye hd5670-hd6670 ekran kartları gider yada gt640 da darboğaz belki yapmayabilir ama sen yinede çok fazla performans bekleme bu işlemciden.
Sen core 2 duo ya e7300e performanslı değil mi diyorsun güldürme beni :D. Ben pentium d ile 5670 kullandım darboğaz olmadı core 2 duo ne kartlar kaldırır. kardeşim sen 100 lirayı geçmeyecek kart istiyorsun ama o fiyata olan kartlardan pek hayır bekleme o fiyata anca hd5670 alırsın biraz daha performanslı.

• Beğen
darkmaster

darkmaster

Üye
okuma yazmada sıkıntı çekmiyorsan özellikle okuduğunu anlama konusunda hd5670 ve 6670 kartlarında darboğaz yapmayıp sıkıntı çıkarmayacağını yazmışım değil mi? ama bir gtx670 yada gtx660ti gibi bir kartta o işlemci darboğaz yapar hemde 1080p ye de gerek yok 720p de darboğaz yapar ;)

• Beğen
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
doğru pardon orda sıkıntı olmuş ama e7300 gayet performanslı bir işlemci gerçek çift çekirdek farkını bu işlemcide görüyorsun

• Beğen
Tepkiler: JosephLion ve darkmaster

Üst Alt