FW Gezgini Beta1 (FWG) Resimli anlatım ve yeni sürüm eklendi

Sponsorlu Bağlantılar

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
sen bunu telefonda mı açmaya çalışıyorsun

UniqueDemon

Üye
Düzeltilenler:
Dosya seçiminde rofs2, rofs3, uda dosyalarının dışında diğer dosyaların seçilmesi ==> Core Dosyaları editlenebiliyormu ?
Sanırım pnht o sürümü daha çıkarmadı ?

master_s

master_s

Üye
süperüyeyim kardeş emeğine sağlık teşekkür ediyorum. 1-2 sorum olacak cevaplarsan sevinirim.
1- Açılış ve kapanış animasyon ve resmini değiştirmek istesem hangi dosyayı değiştirmeliyim.
2- bir program ekleyecem sis dosyasından çıkardığım dosyaları nere atmam gerekli acaba

Cevaplarsan sevinirim. Teşekkürler......:oke:

UniqueDemon

Üye
süperüyeyim kardeş emeğine sağlık teşekkür ediyorum. 1-2 sorum olacak cevaplarsan sevinirim.
1- Açılış ve kapanış animasyon ve resmini değiştirmek istesem hangi dosyayı değiştirmeliyim.
2- bir program ekleyecem sis dosyasından çıkardığım dosyaları nere atmam gerekli acaba

Cevaplarsan sevinirim. Teşekkürler......:oke:
Sis dosyalarını Siscontent ile aç . Orda !:/private/... gibi bişeyler yazar o klasöre atcaksın. Sana belirtir hangi klasörlere atcağını...

master_s

master_s

Üye
teşekkürler..

berkan216

Üye
konu guzell ama cıkarttıgımız dosyaları nasıl duzenlerız ne yapmamız lazım bılgılendırse bırı:hmmm

ilicik

Üye
selam arkadaşım güzel çalışma teşekkür ederim ; ben tus sesini değiştirmek istiyorum yardımcı olursan sevinirim
[email protected] adresim tşk

therecruit11574

Üye
eline sağlık. çok teşekkürler. bi çok kişinin işine yarayaaktır.ben orjinal firmware dosyalarına sadece romptcher eklemek istiyorum. çünkü yükleyemiyorum bi türlü. eğer aşama aşama anlatırsan hem örnek teşkil eder hemde konu güzelleşir. bide bi video da görmüştüm adam n97 ye süper efektler eklemiş onu nasıl entegre ederiz ? şimdiden teşkkürler emeğine sağlık

kalpsizdj

Üye
çok sağol kardeşim senin sayende iki modifie hack güncellemesini birkleştirdim istedğim sonsuz kinetik scroldu onu birleştirdim 5 saatimi aldı ama oldu sonucta :))) rehberde bi kere kaydır yapyorum sona kadar iniyo ne saman dur dersem o saman duruyo çok sağol ;)))

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık. çok teşekkürler. bi çok kişinin işine yarayaaktır.ben orjinal firmware dosyalarına sadece romptcher eklemek istiyorum. çünkü yükleyemiyorum bi türlü. eğer aşama aşama anlatırsan hem örnek teşkil eder hemde konu güzelleşir. bide bi video da görmüştüm adam n97 ye süper efektler eklemiş onu nasıl entegre ederiz ? şimdiden teşkkürler emeğine sağlık

rom patcheri bir sis editör ile aç
firmware dosyasını çıkart
sis dosyasından çıkanları uygun yerlere at
efektleri de internetten bularak effects klasöründekilerle değiştir
ve firmware dosyasını paketle
telefonuna yükle

therecruit11574

Üye
teşekkürlerrr ilgin için

salkin

salkin

Üye
kardeşim çok teşekkürler. şu sisi entegre etmeyi de özelden msj atarsan süper olcak :)

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
sis editör ile aç sis dosyasını içinden klasörler çıkar sonra firmware dosyasını aç bu program ile sonra sis dosyasından çıkan klasörlerin içindekileri firmware dosyasındaki aynı klasör isimleri olur onların içine atacaksın o kadar

Cicim

Cicim

Üye
FW Gezgini kodunu bizimle paylaşa bilirmisin saygılar

bybilal

bybilal

Üye
kardeş bu modifiye işlemi sitede nerde mevcut ben bulamadım. Rica etsem link verebilrimsin

Paranoya

Paranoya

Üye
Teşekkürler.

xxzalimxx

Üye
hocam bende günlerdir araştıryorum ama bir türlü derdime deva bulamadım ben Nokia 5800 V.51'e bu HomeScreen ve H*a*c*k yapmak istiyorum ama bir türlü beceremedim yardımcı olabilirmisin

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
Arkadaşım dosyayı aç çıkart paketle kolayda mesela hazır yapılmış bir fw dosyasından ben istemediğim programları çıkarmak istiyorum ve gerekli olanları genel olarak kullandıklarımı koymak istiyorum ve kendi beğendiğim temaları eklemek istiyorum bunları sis-sisx olarak mı içine yüklicez yoksa dosya olarak mı yüklicez ve bu programlar nereye atacağız bir sürü klasör çıkıyor sonuçta ve bu işi benim gibi bilmeyenlere daha ayrıntılı anlatabilirmisin acaba resimli olarak yani şu klasör şu işe yarıyor bu böyle oluyor diye ... çünkü bu anlatım çok çok iyi olmuş süper olmuş ;) teşekkürler ....

TLGALTN

Üye
arkadaşlar benim 5800 olmuyor hazırlıyıp kullananlar var mı acaba
banada yollıyabilirmi
mail adresim [email protected]

e1ektronick

e1ektronick

Üye
superuyeyim adli uye, bu programla hack nasil yapilir, yani 5800'in orjinal yazilimi "sadece nasil hacklenir" bunu anlatabilirmisin kisaca ? hack isi icin nerden hangi dosyayi indirip orjinal dosyada nereye ekleyip paketi kapatacagiz ?

her programi yuklemek icin?

Üst Alt