FW Gezgini Beta1 (FWG) Resimli anlatım ve yeni sürüm eklendi

Sponsorlu Bağlantılar

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
FW Gezgini Beta1 (FWG) Resimli anlatım ve yeni sürüm eklendi
Bu uygulama sayesinde rofs3,rofs2,uda dosyalarını açabilir ve tekrar paketleyebilirsiniz

Program:

Resimli Anlatım:

1.Adım:

2.Adım:

3.Adım:

4.Adım:

5.Adım:

6.Adım:

7.Adım:

Modifiye işletim sistemleri ile uğraşanlara kolaylık sağlayacak bir programdır indirmenizi tavsiye ederim

Yeni sürüm 1.1

Düzeltilenler:
Dosya seçiminde rofs2, rofs3, uda dosyalarının dışında diğer dosyaların seçilmesi
Sürümün ana ekranda gösterilmemesi

Lütfen eski sürümü eklerden kaldırın

Bir teşekkür karşılığı işletim sistemine entegre etmek istediğiniz sis dosyasını sisteme eklemeye uygun hale getirebilirim sadece bir teşekkür

istekleri konudan yazın

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: emre_2548, raktas41, 'Şeref' ve 33 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar program denendi sorunsuz çalışıyor

NOT:örneğin paketle dediğinizde yazılar silikleşir renk gelmeden programda işlem yapmayınız...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar birde programı denerken rofs2 ve temp dosyalarının içini dolu unutmuşum kullanmadan önce içindekileri silin

mörjü

mörjü

Üye
kardesım tek kelımeyle süpersın basarılarının devamını dılerım saygılarımla

cengizsadikli

cengizsadikli

Üye
Dostum rof2 dosyasını çıkarttım ama neyi nasıl düzenleyeceğimi bilemedim resimli olarak ne nedir bir izah edebilirmisin?

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
bulduğun modları ve patchleri gerekli yerlere ekleyeceksin bu kadar

sonrada programdan paketle tuşuna basarak paketleyebilirsin

yeni sürüm hazır bazı hatalar düzeltildi yarın siteye ekleyeceğim

sayokantürk

sayokantürk

Üye
kardeş bu modifiye işlemini resimli bir anlatım yapsan yani proğramı nasıl kullanacağız hani bilmek başka anlatım yaparsan ekran resimleri ile hayrına o kadar makbule geçerki anlatamam benim gibi meraklı üye arkadaşlarda faydalanır şimdiden teşekkürler

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu modifiye işlemini resimli bir anlatım yapsan yani proğramı nasıl kullanacağız hani bilmek başka anlatım yaparsan ekran resimleri ile hayrına o kadar makbule geçerki anlatamam benim gibi meraklı üye arkadaşlarda faydalanır şimdiden teşekkürler

Resimli anlatım eklendi

Sürüm 1.1

sayokantürk

sayokantürk

Üye
arkadaşım teşekkürler ilgi ve alakan için anlatım çok güzel hemen cevap yazdığın için ayrıca minnettarım:oke:

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil yeter ki bir yararım dokunsun

sayokantürk

sayokantürk

Üye
mert fatih kardeş gerçekten proğram ve paylaşımın duyarlı davranıp resimlendirerek anlatman çok güzel senden rica etsem örnek bir modifiye işlemi paylaşsan istersen resim ile istersen sadece anlatım ile yazarak bir paylaşım yapsan kardeş derdime çare olsan :sarıl:

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
zamanım olursa yaparım ama basit bir şey gerekli dosyalar elinizde olduktan sonra hiç sorun yok

siz bana entegre etmek istediğiniz uygulamayı söyleyin ben size dosyalarını hazırlarım boş vakitlerimde

tabiki tema dosyalarınıda yapabilirim

yeni bir site açtım şu anda yapım aşamasında yeni işletim sistemlerini ve programı oradan yayımlayacağım ancak konunun devamı için buradan da yayımlacağım

sitenin yapımı bitince buraya yazarım sitede maxicepin reklamları var

UniqueDemon

Üye
Programı sen yaptığına eminmisin ? Bana daha çok "Editlenmiş" gibi geldi...Bir zamanlar bende Notepad2 vs editleyip süper çalışmalar yapıştım . Türkçeleştirme Filan. Sanki bunun kaynak kodları diğeriyle aynı gibi. Hex değerleri filan.ßen resource hacker/tuner, ve restorator ile yapmıştım. Ama yok sen yaptıysan eline sağlık ve yazdıklarım için özür dilerim.

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

Revengeful

Emekli Yönetici
sağolasın :good:

sayokantürk

sayokantürk

Üye
bu sitenin adı nedir acaba görmek istiyorum

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
Programı sen yaptığına eminmisin ? Bana daha çok "Editlenmiş" gibi geldi...Bir zamanlar bende Notepad2 vs editleyip süper çalışmalar yapıştım . Türkçeleştirme Filan. Sanki bunun kaynak kodları diğeriyle aynı gibi. Hex değerleri filan.ßen resource hacker/tuner, ve restorator ile yapmıştım. Ama yok sen yaptıysan eline sağlık ve yazdıklarım için özür dilerim.

hex değerleri aynı demişsin ama editlense bile hex değerleri değişir türk bayrağını oraya nasıl yerleştirdiğimi düşündün mü edit değil ama nokia editorun kaynaklarını kullandım gerekli dosyaları phnt den istedim o da verdi bende delphi diliyle tekrar yazdım şimdi explorerlisini yazıyorum bu programa bir de explorer ilave edeceğim

UniqueDemon

Üye
Boşuna uğraşıyorsun bence, çünkü zaten pnht yeni sürüm çıkartıyor. Explorer'lı ve Core dosyalarıda editlenebilecek.
Link vermek yasak değil ise, ...Ama eline sağlık, değiştirip türkçe yapman gerçekten hoş. Türkçe programların çoğalması iyi oluyor.. Yukarıda yazdığım editlediğini düşündüğüm içindi. Çünkü çoğu kişi emeğe saygı göstermeden restoratör tarzı programlarla içine resim ekleyipp,form silip, vs şeylerle kendim yaptım diye el'aleme hava yapıyor. Eğer yanlış bir şey dediysem Özür dilerim. Amacım sadece emeğe saygı idi..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
    Konu Sahibi
sağol bildiğim iyi oldu

unpackerler elimizde olmadığı için geriden takip etmek zorundayız

uzun zamandır üstünde çalıştığım upload sitesini sizinle paylaşayım eksikleri var

hosting için sponsor olmak isteyen biri olursa özel mesaj atsın reklamları çok para getirebilecek sistem

kullandığım hostingin mysql sinde sorun olduğundan script iyi çalışmıyor ama iyi bir hosting bulursam çok iyi olacak

işte artık yeni hostingde hizmet veriyor hem web alanı genişledi artık üyeler 10mb ziyaretçiler 5mb yükleyebiliyor reklamlar da kaldırıldı bence paylaşımlarınızı benim sitemden yapın artık çünkü öyle yarım saatte bir falan diye bir sınırlama koymadım sadece 10saniye beklersiniz belki ileride bu süreyi kaldırırım

maxicep reklamları ekleyeceğim siteye alt tarafa ileride sis dosyalarının yüklenmesini de sağlayabilirim resim önizleme özelliğide ekleyeceğim ve türkçe devrik cümleleri düzenleyeceğim

fw gezgini kendi upload siteme yükledim sizinle paylaşıyorum

oktay1010

Üye
selam arkadsım bende samsung b7300 şletim sitemi vindosw 6.5 telefon var ben bunu yüklemeye calısıyorum bende böyelr bir hata veriyor.... fw gezgini gecerli bir pocket pc uygulamsı degil....işde böylr yazıyor gerci başka proramlarda yüklemeye calıyorum onlarda da opera acılıyor setup larına tıklayınca yardımcı olursanız cok sevinirim lütfen

Üst Alt