Bahadir_fb
Üye
şimdi @kfahaa hiçmi üye olamıcak bu siteye yada 1 ay sonra yeni üyelikle devam edebilecek mi? inşallah edebiliyordur.
Normal şartlarda yeni uyeligiyle kimliğini acik ederse ban yemesi lazım ama yönetimin insiyatifinde
şimdi @kfahaa hiçmi üye olamıcak bu siteye yada 1 ay sonra yeni üyelikle devam edebilecek mi? inşallah edebiliyordur.
öbür @yaren_dede hesabın sen mi istemiştin ban yemesini yoksa bir sebebten mi banlandı ?Normal şartlarda yeni uyeligiyle kimliğini acik ederse ban yemesi lazım ama yönetimin insiyatifinde
Sen neden banlanmıştın ben kim olduğunu biliyorumNormal şartlarda yeni uyeligiyle kimliğini acik ederse ban yemesi lazım ama yönetimin insiyatifinde

Biz bilmiyor muyuz?Sen neden banlanmıştın ben kim olduğunu biliyorum![]()

Trip atma simdi biliyon tabiBiz bilmiyor muyuz?![]()

aynen de gececilere zaten bu ara girmiyordu.inşallah gelir yoksa gececiler sıkıcı olur![]()
reklam yaptığı sitede gececiler diye konu açmış hatta.
bizi o siteye tercih etmiş 
Mod oldu ya orayla daha çok ilgilenmesi gerekir tercih durumu değil yanieminim bizi uzaktan izliyorduraynen de gececilere zaten bu ara girmiyordu.reklam yaptığı sitede gececiler diye konu açmış hatta.
bizi o siteye tercih etmiş
![]()

belki izliyordur 3 misafir izliyor konuyuMod oldu ya orayla daha çok ilgilenmesi gerekir tercih durumu değil yanieminim bizi uzaktan izliyordur![]()

ben bakıyorum hiç girmemiş oraya.öbür siteye bir bakayım ne yapıyor bu adam
Ben adminden önce zaten demiştim. En fazla süresiz banlanmıştır diye.yok özel mesaj yoluyla reklam yaptığı için süresiz banlanmış.
kfahaa neden banlandı ? - MaxiCep buradan adminin açıklamasını okuyabilirsin.

Sen neden banlanmıştın ben kim olduğunu biliyorum![]()
.gif)
admini etiketleyeyim miKimseye soylemeyin gizli gorevdeyim su anda![]()

admini etiketleyeyim mi![]()

senin neden banlanmıştıironik olan ne biliyonuz mu benim eski hesapla çok yakın mesaj sayısında ban yemiş![]()