yok özel mesaj yoluyla reklam yaptığı için süresiz banlanmış.İmzasına başka site linki koymuştu.
kfahaa neden banlandı ? - MaxiCep buradan adminin açıklamasını okuyabilirsin.ban yemiş noldu bu adama bilen varmı
Hadi ya kötü olmuş bilmiyormu bu adam böyle yapınca ban yiyeceğini.İmzasına başka site linki koymuştu.
üstelik süresizHadi ya kötü olmuş bilmiyormu bu adam böyle yapınca ban yiyeceğini.

yok özel mesaj yoluyla reklam yaptığı için süresiz banlanmış.
kfahaa neden banlandı ? - MaxiCep buradan adminin açıklamasını okuyabilirsin.
Özel mesaj yoluyla reklam derken anlamadım yani herkeze pm ile site linki mi atmışyok özel mesaj yoluyla reklam yaptığı için süresiz banlanmış.
evet herkese pm'den site linki yollamış heralde , o yüzden banlandıÖzel mesaj yoluyla reklam derken anlamadım yani herkeze pm ile site linki mi atmış
Bana öyle demişti.yok özel mesaj yoluyla reklam yaptığı için süresiz banlanmış.
Çok saçma ya sonuçta özel mesaj atıyor herkezin içinde söylemiyor kievet herkese pm'den site linki yollamış heralde o yüzden banlandı
bende adminin açıklamasını okudum birde nerede dedi onu?Bana öyle demişti.
forum kurallarına göre yasak.Çok saçma ya sonuçta özel mesaj atıyor herkezin içinde söylemiyor ki
Adminler herkezin özel mesajları okuyor mu yanibende adminin açıklamasını okudum birde nerede dedi onu?
forum kurallarına göre yasak.
''2-Başka Forumlara üye veya kullanıcı toplamak için yazılan Reklam Amaçlı Yazılar, Mesajlaşmalar yasaktır. Bu şekilde davranan üyelerin üyelikleri kalıcı olarak banlanır. ''
hayır tabikide , heralde reklam yaptığı biri onu şikayet etti , adminlerde görüp banladı.Adminler herkezin özel mesajları okuyor mu yani
Kim acabahayır tabikide , heralde reklam yaptığı biri onu şikayet etti , adminlerde görüp banladı.
Çok saçma ya sonuçta özel mesaj atıyor herkezin içinde söylemiyor ki
Kim acaba

aynen ben banlanmıştım biliyorum o duyguyu birde süresiz banlanmanın duygusu nasıl acababan yemenin nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bilirim çok koyar adama
aynenAslinda ispiyonculuktan oda ceza almaliydi![]()

aynen ben banlanmıştım biliyorum o duyguyu birde süresiz banlanmanın duygusu nasıl acaba
aynen![]()

şimdi @kfahaa hiçmi üye olamıcak bu siteye yada 1 ay sonra yeni üyelikle devam edebilecek mi? inşallah edebiliyordur.Yeni üyelik alana kadar sitede aktivitede bulunamiyorsun iste ayni duygu![]()
Süresiz banlandım ben .süresiz banlanmadan o duyguyu anlayamazsınaynen ben banlanmıştım biliyorum o duyguyu birde süresiz banlanmanın duygusu nasıl acaba
aynen![]()