Fundowsky Clean Rom v4.0 T20 İÇİN MÜTHİŞ ROM!

Sponsorlu Bağlantılar

Enginaztopal

Üye
Merhaba arkadaslar benim bir problemim var yardimci olacaginisi umut ediyorum fundoswky rom yukleeim swap alani olusturdum ama pek bir degisiklk olmadi agent dash diye bir oyunu kasmadan dolayi oynayamiyordum hala.ayni sekilde cpu ayarlamasini.pek bilmem arastiralar yaptim ust 729 alt olani 690 yaptim reset atti ikisinide 729 yaptim yine reset atti ne yapmaliyim telefonum T20 yardimci olursaniz cok sewinirim ilginize alakaniza simdiden tesekkur ederim

Serhat_bjk1992

Üye
Merhaba arkadaşlar
Rom kurulumunda sorun yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Yaptıklarımı teker teker anlatayım size nerede hata yapıyorum acaba ?
- Advanced & wipe dalvik cache
e kadar bütün işlemleri yapıyorum wipe dalvik cache e basınca E: unknown volume for path [/sd-ext]
diye hata alıyorum rom yüklemeye devam edincede yükleniyor ve telefon açılırken donuyor açılmıyor .
Daha önceden de kullanmıştım bu romu başka rom yükleyim bu roma gecince bu sorunla karşılaştım öyle tahmin ediyorumki swap alanıyla hafıza kartıma zarar vermiş olabilirim 8gb olan hafıza kartım pc de 4 gb olarak gözüküyor.
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürederim iyi formlar ...

Enginaztopal

Üye
Benim ptoblemime yardimci olacam kimse yok mu rica ediyorum bilgisi olan arkadaslar ilgilensin !

jublomo22

Üye
@ Enginaztopal onu sen ayarlıyacaksın deneyerek 9rneğin bende üst 691 alt 245 de

vogel

vogel

Üye
arkadaşlar bu romu yükledim fakat sms gönderme sorunu yaşıyorum gönderiliyor diyor ve sms gönderemiyorum bir çözümü varmı acaba

dailname

Üye
emeğin için teşekkürler

Enginaztopal

Üye
Anladim belli birsey yok yani tesekkurler ilgin icin

m3hm3t1991

m3hm3t1991

Üye
telefon kapalıyken şarja koyuyorum normalde şarj oluyor animasyonu çıkacağına Clock Work Mod cıkıyor bunu nasıl düzelte biliriz

omuratun

Üye
Bro sanırsam bunun şarj az gidiyor ya bende öyle bir sıkıntı var birde bu swap alanını oluşturamıyorm dediklerini yapıyorm ancak o yeşil yeri yapmaya gelince hiç biri yeşil olmuyor bi ilgilenirsen sevinirim

mehter15

Üye
Ses tuşu ile güç tuşuna basıyorum açılıyor birşey gelmiyor bu nedendir

uzmburak

uzmburak

Üye
Merhaba arkadaşlar
Rom kurulumunda sorun yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Yaptıklarımı teker teker anlatayım size nerede hata yapıyorum acaba ?
- Advanced & wipe dalvik cache
e kadar bütün işlemleri yapıyorum wipe dalvik cache e basınca E: unknown volume for path [/sd-ext]
diye hata alıyorum rom yüklemeye devam edincede yükleniyor ve telefon açılırken donuyor açılmıyor .
Daha önceden de kullanmıştım bu romu başka rom yükleyim bu roma gecince bu sorunla karşılaştım öyle tahmin ediyorumki swap alanıyla hafıza kartıma zarar vermiş olabilirim 8gb olan hafıza kartım pc de 4 gb olarak gözüküyor.
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürederim iyi formlar ...

hafıza kartını bilgisayarda biçimlendir ama hızlı değil tam biçimlendirme yap :)

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar tonda hiçbir problem yok. Ayrıca şunu belirteyim suan hiçbir sitede böyle ayrıntılı ve kolay anlatım yok. Nasıl ve Nerede hata yapıyorsunuz yahu hersey basit tekrar Romu yükleyin yine yapamazsınız bana pm atın '(

- - - Eklendi - - -

Anladim belli birsey yok yani tesekkurler ilgin icin

Yani konuya pek bakmıyorum çünkü hersey ortada ve guzel bir anlatım yaptım adımları tekrar ve dikkatli yapınız..

Y4VU2

Üye
legolas29 kardeşim bi yardım edermisin ben bu romu gerçekten cok kurmak istiyorum ama su cwm isini beceremedim videoda yok zaten bi yardımcı olurmusun veya ozelden pm atarmısın.

- - - Eklendi - - -

KARDEŞİM ROMUN COK GUZEL ELLERİNE SAĞLIK HERŞEYİ YAPTIMDA SU ANTUTUDA BİR ŞEY YAPARKEN DONUYOR VE YENİDEN BAŞLATIYOR BİRDE TRCELL UYGULAMALARINI SİLEMEDİM

Y4VU2

Üye
Beyler ben aciyorum iste cpu master proyu falan cok donuyor sonra kaliyor yeniden başlatiyor en az 20 oldu bu

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell uygulamalatini kalici olarak root explorer ile silebilirsin....orda systemde turkcell diye bolum olacak biyerde ole silecen basıli tut delete dicen biraz bak root explorer da biraz bak ama baska bisey silme bulamadiysan nete yaz cikar

- - - Eklendi - - -

Beyler ben aciyorum iste cpu master proyu falan cok donuyor sonra kaliyor yeniden başlatiyor en az 20 oldu bu

Kardesim sen bi pm at bana

Y4VU2

Üye
kardesim 748 yapınca donuyor ve yeniden baslıyor

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
729 yapcan

Y4VU2

Üye
yapıyorum o zaman temple run acıyormu ? acıyorsa biliyorsun marketten desteklemiyor diyo link atarmsn apk linki

- - - Eklendi - - -

beyler ben 729 yapıyorm brave açılmıyor

Y4VU2

Üye
729 yapiyorum ve temple rum da acilmiyor bravede ek bi recovery menusunden hizlandirma gibi birsey yapablrmiyim?

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım temple run markette desteklemiyo tabi hic bi 320x480 telini desteklemio sen apk bulup indir ama kasabilir belki belkide kasmaz. Ayrica ne sorunluymussun haci ya:)

Üst Alt