jackalx_06
Üye
Fujifilm FinePix HS10 10 Günlük ve beraberinde bazı hediyeler....
ürünü 10 gün önce aldım ,ürün ile ilgili bir sorunum yok sadece baskı kalitesi bana göre biraz yetersiz bu yüzden 18 mp bir cihaz alacağım satma sebebim bu . ürünün tüm aksesuarları mevcuttur bunları hediye olarak yazmıyorum zaten bunlar ürünle birlikte gelen aksesuarlar.hediye olarak verdiğim ürünleri aşağıda yazdım.
............ürünün kendi aksesuarları.............
-KUTUSU.
-USB kablosu.
-TV OUT kablosu.
-OBJEKTİF kapağı.
............ürünle ilgili tüm açıklamalar.........
-türkçe menü
-türkçe kullanım klavuzu.
-ürün yurtdışından gelmiştir.
-orjinal ve ENDONEZYA(İNDONESİA) üretimidir.
-tüm aksesuarları mevcuttur.
-aldığım ilk gün hiç kullanmadan TİFFEN marka UV lens taktım yani objektife hiç toz dahi deymedi.
-cihazda hiçbir çizik veya kusur yoktur.
-sadece 50 adet fotoğraf çekildi (kapalı alanda deneme amaçlı)
-cihazı hiç dışarıda kullanmadım çünkü cep telefonu üzerine bir dükkan işletiyorum zamanım olmadı.
................hediyeler...................
-ekran jelatini üzerinde takılıdır.....................................5 TL
-58 mm UV filtre...........................................................25 TL
-VARTA marka pil şarj cihazı ve 4 adet VARTA pil....69 TL
-4 adet SONY marka şajlı pil ........................................30 TL
-8 GB hafıza kartı..........................................................25 TL
ürünle ilgili her konuda soru sorabilirsiniz.
arkadaşlar öncelikle forumda beni tanıyanlar bilirler
.
bu ilanı daha önce bir sanal satış sitesinde vermiştim buradada paylaşmak istedim belki ihtiyacı olan veya arayanlar vardır diye. konu içeriğini aynen kopyalıyorum.
.
bu ilanı daha önce bir sanal satış sitesinde vermiştim buradada paylaşmak istedim belki ihtiyacı olan veya arayanlar vardır diye. konu içeriğini aynen kopyalıyorum.ayrıca güvenlik açısından sadece BURSA içi elden satıyorum
tüm ürünlerin toplam fiyatı : 750 tl dir.
lütfen pazarlık teklif etmeyiniz .
buyrun orjinali.
ürünü 10 gün önce aldım ,ürün ile ilgili bir sorunum yok sadece baskı kalitesi bana göre biraz yetersiz bu yüzden 18 mp bir cihaz alacağım satma sebebim bu . ürünün tüm aksesuarları mevcuttur bunları hediye olarak yazmıyorum zaten bunlar ürünle birlikte gelen aksesuarlar.hediye olarak verdiğim ürünleri aşağıda yazdım.
............ürünün kendi aksesuarları.............
-KUTUSU.
-USB kablosu.
-TV OUT kablosu.
-OBJEKTİF kapağı.
............ürünle ilgili tüm açıklamalar.........
-türkçe menü
-türkçe kullanım klavuzu.
-ürün yurtdışından gelmiştir.
-orjinal ve ENDONEZYA(İNDONESİA) üretimidir.
-tüm aksesuarları mevcuttur.
-aldığım ilk gün hiç kullanmadan TİFFEN marka UV lens taktım yani objektife hiç toz dahi deymedi.
-cihazda hiçbir çizik veya kusur yoktur.
-sadece 50 adet fotoğraf çekildi (kapalı alanda deneme amaçlı)
-cihazı hiç dışarıda kullanmadım çünkü cep telefonu üzerine bir dükkan işletiyorum zamanım olmadı.
................hediyeler...................
-ekran jelatini üzerinde takılıdır.....................................5 TL
-58 mm UV filtre...........................................................25 TL
-VARTA marka pil şarj cihazı ve 4 adet VARTA pil....69 TL
-4 adet SONY marka şajlı pil ........................................30 TL
-8 GB hafıza kartı..........................................................25 TL
ürünle ilgili her konuda soru sorabilirsiniz.