Cumayı bulur sanırım ben günlük kontrol ederim ama sen burdan duyur yine de indirirken hata verdi bu arada yeniden indiriyorum,en çok satanlarda birincisin balkıyorum da ama keşke slice la koysaydın markete çok kötülemişler o yüzden
Cumayı bulur sanırım ben günlük kontrol ederim ama sen burdan duyur yine de indirirken hata verdi bu arada yeniden indiriyorum,en çok satanlarda birincisin balkıyorum da ama keşke slice la koysaydın markete çok kötülemişler o yüzden
kendi oyunumu güncellerken hata verdi üst üste kaç defa ovi, kesinlikle niye böyle oluyor en ufak fikrim yok gerçi firefoxu bile kurana kadar ağladım o ayrı
- - - Eklendi - - -
indirince haber eder misin, bir de az bekle öyle dene. belki güncelleme koydum diye askıya mı aldılar diğerini iyi de ne alaka öyle olursa ovi zarar eder bu işten
gece 7 gibi uyurken ( sabah da olabilir ) yatmadan aklıma bir yöntem geldi, mouse pozisyonu ile alakalı bir durum vardı, meğer çok basitmiş. günlerdir boşa uğraşmışım