Fring 3.40 s60v5 için Online Bedava konuşma / Skype, Msn ,Icq vs.. Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

GrknYavas

GrknYavas

Üye
teşekkürler umarım msn e 3g ile baglanablirim bu program ile

misel59

Üye
teşekkürler

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
detaylı anlatımın için teşekkürler arkadaş

iyimen

Üye
ellerine sağlık teşekkürler

orcunakyol

orcunakyol

Üye
video call dıyınce acılıyor sonra programdan cıkıp yenıden gırıyor dostum

Apit"

Apit"

Üye
arkadasim voip ayarlari nasil olacak ve goruntulu konusma sadece skypedemi oluyor????
cevaplarsan sevinirim

teknisyenn

Üye
Eline emeğine bileğine gönlüne sağlık kardeş

lanthys

Üye
henuz denemedim ama aNL arkadasimizin anlattigi kadarsa gercekten mukemmel. fakat aklima takilan tek kisim wi-fi olmamasi. ama bir arkadasta wireless ile baglandim demis.. denemek lazim
tesekkurler

WastabMan

WastabMan

Üye
Eline sağlık..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arakadaşlar program %100 çalışıyor...
Msn yenilendikten sonra görüntülü görüşmesi iptal oldu hatta online görüşülmüyor bu fringden kaynaklanmıyor msnden kaynaklanmıyor.
Biz skype ile %100 görüşme yaptık bunu kanıtlamak için sizlere fotoda ekledim görüntülü olarak skype aracılıgıyla görüşme yapabilirsiniz.
Ufak foto pcden, büyük görünen foto ise 5800dan

Ekli dosyalar

ahmet meço

ahmet meço

Üye
benim telefonumda skype seçenegi çıkmadı ne yapmam gerekiyor

rapboi

Üye
skype banlanmıs skype ile cepten wifi ile goruntulu konusma harika oluyodu

bjk__murat

Üye
Evet bende görüşme yapamıyorum sadece fring test call aranıyo herkes yapıyo galiba ama bende olmadı bi açıkarsanız çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler
aynı bndede bole luutfen cozum :S:S bklıormm.. numarayımı yanlıs cwıorz + lı felan yapan arkadaslar yardımcı olursa sewınırım.:S

sorunu cozumunu buldum galıba bende 0 ytl oldugu ıcın veya olmayan arkadslardada o yuzden sanırım cunku

"
fring ücretsiz mi?
Kesinlikle evet. fring’i kullanmak için sadece operatörünüze bağlantı ücretini ödemeniz gerekmektedir. Ama tabiki fring’i kablosuz ağlar ile de kullanabilirsiniz. Bunun için hiçbir ücret ödemeniz gerekmemektedir.

"
bu yuzden kullanamıorm heralde pekı bu ucret sadece 1 kerelıgne mı alınıor her gırıste mı ?

--------------- Ekleme ---------------

olmuo ya yapanlar nası yaptı bı yardım edın cwp werın soleyın ya :S:S bı ayarı mıwar ne war wıreless uzerınden nası arıcaz cep lerı

yakamoz56

Üye
tşkler dosstum.5800 xp kullanıcısıyım.denedikten sonra bilgi veririm.... tekrar tşkler

--------------- Ekleme ---------------

bende denedim sorunsuz çalışıyor tekrar tşkler arkadaşlar.....

deadlydesire

deadlydesire

Üye
msni nasıl çalıştıracagız ya:(

sebodur

Üye
Daha ind,remiyorum bile bu nasıl iş anlayamıyorum benim telde mi bir halt var 5800 kullanıyorum programda bilgisayara indirilemiyor

klavyeci52__

Üye
teşekkürler

KillEmAll1453

KillEmAll1453

Üye
Dostum emeğin için teşekkürler. İyi emek harcamışsın. Fakat bu programın en önemli özelliği. Kameralı konuşma özelliğidir wireless'i kullanarak. Fakat kaldırılmış türkiyede sanırım. MSN yi + Skype ve diğer programları kameralı arıyabiliyordun kalkmış... O yüzden pek işe yaramaz.. Özellik yok

harunefe112

Üye
Teşekkürler arkadaş
hemen kurup deneyceğim

hellboy_ua

Üye
arkadaslar ben fringe girdim açıldı program fakat rehberimde birini arama yapmaya kalktığımda fringin kredi sayfasına yonlendiriyo yardım lütfen??

Üst Alt