Fring v4.02 Son Sürüm | Online sesli görüntülü chat programı (Msn, skype,Icq) ..aNL..

Sponsorlu Bağlantılar

viperc

Üye
programı yükledim ama bende skpe çıkmadı. çıkması için skype nin mi yüklü olması gerek.

WastabMan

WastabMan

Üye
Teşekkürler kardeş, yüklüyorum şimdi.

shakoyusufcuk

Üye
ben de yükledim ama başlangıçta skype ikonu yok. yani msn aim google talk falan var ama skype yok. neden böyle bir sorun olabilir acaba arkadaşlar var mı bilen.
Edit: evet arkadaşlar fring sitesinden baktım skype ikonunun üzerinde BANNED yazıyo.

mustimustich

Üye
öncelikle paylasim icin tesekkürler.arkadaslar bende n97 mini var fring programinin bütün sürümlerini denedim skype cikmiyor...telde skype programi var onu sildim denedim yine olmadi lütfen bilgisi olan arkadaslar yardimci olsun...simdiden tesekkürler

madboy429

Üye
tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sduman

Üye
öncelikle paylasim icin tesekkürler.arkadaslar bende n97 mini var fring programinin bütün sürümlerini denedim skype cikmiyor...telde skype programi var onu sildim denedim yine olmadi lütfen bilgisi olan arkadaslar yardimci olsun...simdiden tesekkürler

arkadaşlar fring skype desteğini kaldırdı bende baya kullandım ama şimdi yok boşuna uğraşmayın ancak fring üyesi olanlarla görüşme yapabiliyorsunuz

Ferzan

Ferzan

Üye
:tşk:

çeto_74410

Üye
tesekkurler

ahmetglryz

Üye
yeterlı hafıza yok dıyor 23 gb bos olmasına ragmebn anlamadım yardım lutfen

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

****GhOsT****

Üye
Skype ta görüntülü konuşma artık olmuyor mu :( ?

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

apocan0732

Üye
msn görüntülü konuşma olmuyor arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

msn görüntülü konuşma olmuyor arkadaşlar skype dediğiz nedir

pumburi1953

Üye
msnden olmuyodaiki teldede yüklüyse oluyomu oluyosa nasıl oluyo acaba?

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
bu program benim i8910 da sadece wifi desteği ile çalışıyor paket veri bağlantılarıyla çalıştıramadım aynı versiyon n95 de yüklü onda çatır çatır çalışıyor...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
teşekkürler anıl eline sağlık

leotry

Üye
Arkadaşlar Bende Yükledim Fring uygulamasını Fakat ( Skype ) Özelliği Sanırım Şu Anda Desteklenmiyor .

Görüntülü Aramayı İki Telefon Arasında Daha Denemedim PC İle Normal Messenger Arasında Deneyince Hata Veriyor .

Eğer Aranızda İki Telefon Arasında Bağlantı Kurabilen Varsa Lütfen Hangi Chat Ağı Üzerinden Görüntülü Görüşme Sağladığını Yazarsa Sevinirim .

Böylece Hem Bana Yardımcı Olursunuz Hemde Akıllarında Soru İşareti Kalmış Arkadaşlar Faydalanabilir .

İlginize Teşekkür Ederim .

estomb

Üye
teşekkürler

leotry

Üye
Arkadaşlar Bir Yardım Edecek Yokmu?

ZeynEpmin

ZeynEpmin

Üye
Emeğinize sağlık..

Üst Alt