Fring 3.40 s60v5 için Online Bedava konuşma / Skype, Msn ,Icq vs.. Detaylı Anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

krokodil31

Üye
tesekkürler emegine saglik

macn1ficent

Üye
ellerine sağlık kardeş

mumi_abi

mumi_abi

Üye
saol reis

kingbrobiy

kingbrobiy

Üye
paylaşım için saol. fakat sabit hatları cep telefonlarını arıyormu . aramıyorsa öyle bir program varmı

kafası

Üye
saol eline sağlık deniyeceğim

--------------- Ekleme ---------------

ya ben yapamadın programı yükledim kurdum üye felan oldum msn e girmek istiyorum user id password yazıorum kabul etmiyor tekrar deneyin diyor :S

volkan8167

Üye
teşekkürler eline sağlık

clltncr

clltncr

Üye
programi kurdum, gayet guzel isliyordu. Bu gun msn den gorusme yaptirmiyor, ne oldu bir bilen var mi?

crımınal

Üye
arkadaşlar dosya sis olarak iniyor bana .jar ve .jad uzantısı gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

crımınal

Üye
arkadaşlar ben bu uygulamanın sitesinden jad dosyasını buldum ama tel yüklemiyor ve bana jar dosyasında gerekiyor yardımlarınız için teşekkür ederim

runo55

Üye
paylaşımın içi tşkler arkdasım. pekı bu programda karsımızdakı arkdasımız pc de olsada kullanabılıyomuyuz ?

ekaragozlu

Üye
Paylaşım için saolasın ama bununla görüntülü görüşme yapabiliyormuyuz?

ilhanuney

Üye
teşekkürler eline sağlık

seralim

Üye
Paylaşım için saolasın ama bununla görüntülü görüşme yapabiliyormuyuz?
evet bugün denedim yapılabiliyor:aha: n82 den 5800 'a görüntülü görüşme denendi kalite gayet güzeldi
telefondan pc ile görüntülü görüşme msn den olmuyor

acilsamet

acilsamet

Üye
sağol dostum

twinnature

Üye
fringSymbian9.4.sis bu programı indirdim bilgisayarıma ama nasıl açaçam?sis ekini nasıl çalıştıracağım.

bu Fringi Samsung GT-B7300 için uygulayabilir miyim.Şimdiden teşekkürler

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
fringSymbian9.4.sis bu programı indirdim bilgisayarıma ama nasıl açaçam?sis ekini nasıl çalıştıracağım.

bu Fringi Samsung GT-B7300 için uygulayabilir miyim.Şimdiden teşekkürler

1.bu bir cep telefon programıdı sadece nokia için geçerlidir
2.anıl abi teşekkür ederim tek ben cortluorum herhalde bu konuda ama bi ben bedava görüşme yapamıyorum nie ya anıl abi yada nadir abi yardımcı olursa sevinirim bedavası nerde hani wifi internete bedava giriorum ama konuşmayı nasıl yapıcam bi açıklarsanız sevinirim

istanbul_rap

Üye
1.bu bir cep telefon programıdı sadece nokia için geçerlidir
2.anıl abi teşekkür ederim tek ben cortluorum herhalde bu konuda ama bi ben bedava görüşme yapamıyorum nie ya anıl abi yada nadir abi yardımcı olursa sevinirim bedavası nerde hani wifi internete bedava giriorum ama konuşmayı nasıl yapıcam bi açıklarsanız sevinirim

Evet bende görüşme yapamıyorum sadece fring test call aranıyo herkes yapıyo galiba ama bende olmadı bi açıkarsanız çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler

dalliko

Üye
eline saglik abi güzel ve anlaşılır olmuş

amede2147

Üye
kardeş çok sağol ALLAH razıolsun bende msn programı arıyordum butun msn programları ındırdım olmadı bu oldu cok sağol böyle kalıtelı sağlam paylaşımın için tekrar tşklr benım tlfn nokıa 5800 sorunsuz butun programlar çalışıyor bakmadan ındırın saygılar

Üst Alt