Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fring 3.40 s60v5 için Online Bedava konuşma / Skype, Msn ,Icq vs.. Detaylı Anlatım
Sponsorlu Bağlantılar
krokodil31
Üye
tesekkürler emegine saglik
macn1ficent
Üye
ellerine sağlık kardeş
mumi_abi
Üye
saol reis
kingbrobiy
Üye
paylaşım için saol. fakat sabit hatları cep telefonlarını arıyormu . aramıyorsa öyle bir program varmı
kafası
Üye
saol eline sağlık deniyeceğim
--------------- Ekleme ---------------
ya ben yapamadın programı yükledim kurdum üye felan oldum msn e girmek istiyorum user id password yazıorum kabul etmiyor tekrar deneyin diyor :S
volkan8167
Üye
teşekkürler eline sağlık
clltncr
Üye
programi kurdum, gayet guzel isliyordu. Bu gun msn den gorusme yaptirmiyor, ne oldu bir bilen var mi?
crımınal
Üye
arkadaşlar dosya sis olarak iniyor bana .jar ve .jad uzantısı gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Revengeful
Emekli Yönetici
teşekkürler
crımınal
Üye
arkadaşlar ben bu uygulamanın sitesinden jad dosyasını buldum ama tel yüklemiyor ve bana jar dosyasında gerekiyor yardımlarınız için teşekkür ederim
runo55
Üye
paylaşımın içi tşkler arkdasım. pekı bu programda karsımızdakı arkdasımız pc de olsada kullanabılıyomuyuz ?
ekaragozlu
Üye
Paylaşım için saolasın ama bununla görüntülü görüşme yapabiliyormuyuz?
1.bu bir cep telefon programıdı sadece nokia için geçerlidir 2.anıl abi teşekkür ederim tek ben cortluorum herhalde bu konuda ama bi ben bedava görüşme yapamıyorum nie ya anıl abi yada nadir abi yardımcı olursa sevinirim bedavası nerde hani wifi internete bedava giriorum ama konuşmayı nasıl yapıcam bi açıklarsanız sevinirim
1.bu bir cep telefon programıdı sadece nokia için geçerlidir 2.anıl abi teşekkür ederim tek ben cortluorum herhalde bu konuda ama bi ben bedava görüşme yapamıyorum nie ya anıl abi yada nadir abi yardımcı olursa sevinirim bedavası nerde hani wifi internete bedava giriorum ama konuşmayı nasıl yapıcam bi açıklarsanız sevinirim
Evet bende görüşme yapamıyorum sadece fring test call aranıyo herkes yapıyo galiba ama bende olmadı bi açıkarsanız çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler
dalliko
Üye
eline saglik abi güzel ve anlaşılır olmuş
amede2147
Üye
kardeş çok sağol ALLAH razıolsun bende msn programı arıyordum butun msn programları ındırdım olmadı bu oldu cok sağol böyle kalıtelı sağlam paylaşımın için tekrar tşklr benım tlfn nokıa 5800 sorunsuz butun programlar çalışıyor bakmadan ındırın saygılar