Bahadir_fb
Üye
Paylas butonun yerini resim ile konuda gosterdim dostumYeni güncelleme ile play storede paylaş kısmı çıkmıyor artık yada ben göremiyorum
Paylas butonun yerini resim ile konuda gosterdim dostumYeni güncelleme ile play storede paylaş kısmı çıkmıyor artık yada ben göremiyorum
Resimli anlatım var paylaş butonunu görebilirsinYeni güncelleme ile play storede paylaş kısmı çıkmıyor artık yada ben göremiyorum
Teşekkürler başkan ellerin dert görmesin

Virus dedegi reklam yani reklamlardan rahatsız olmuyorsan kullanabilirsin.D.r web virüs diyor yinede teşekkürler
Zaten poweramp unlocker i indirsende kullanamazsin lisans kontrolu var.Sildim uygulama yı poweramp unlockeri yükledi ama klasör boş uygulama bişey e yaramıyor

Trial i bile inmiyorZaten poweramp unlocker i indirsende kullanamazsin lisans kontrolu var.
Baska uygulamalar için deneseydin![]()
Blackmart kullanabilirsin daha kullanışlıNeyse kurban ben modlu google play kullanacamNeyse kurban ben modlu google play kullanacam
Trial i bile inmiyor

yanliz Son surumunu kullanma cok reklam var son sürümdeDenicem kurban

Işe yariyorsa sorun yok cunku aşırı reklam var uygulamadaAdfree var canım
Mod google play sadece lisans kontrolu yapmaz yani ücretli uygulamaları yükleme gibi bir durum yokO zaman modlu google play.teşekkürler bilgin için