FreeStore v10 (v2)(Yeni Sürüm)(Reklamsız) ßyK@@N Düzenleme

Sponsorlu Bağlantılar

deneysim

Üye
Sevgili kaan. Ozaman uygulamayı silin. Sadece siz değil. birçok uygulama yeni yıldan sonra çalışmaz oldu. Ama ona rağmen kimse bir düzenleme yapmıyor.
Şu apk dosyalarını veren sitelere bakın hepsi çöplüğe dönmüş. Mx player pro 1.7.35.By_Onhax.apk....Freestore....ve benzeri.....

TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili kaan. Ozaman uygulamayı silin. Sadece siz değil. birçok uygulama yeni yıldan sonra çalışmaz oldu. Ama ona rağmen kimse bir düzenleme yapmıyor.
Şu apk dosyalarını veren sitelere bakın hepsi çöplüğe dönmüş. Mx player pro 1.7.35.By_Onhax.apk....Freestore....ve benzeri.....
Silmek yerine sikayet butonunu kullanarak kilitlenmesini isteyebilirsin sorun yok :)

98farom98

98farom98

Üye
@Nextman abi :locked2:

Nihatr05

Nihatr05

Üye
Eski sürüm çalışıyodu sonra baktım çalışmıyodu bunu görip indirdim ama bunda da paylaş diyil seçiyorum siyah ya da beyaz ekran geliyo bi kaç dakika sonra uygulama durduruldu hatası veriyo ?

GreaTH

GreaTH

Üye
Uygulama Calismiyor Indirmenize Gerek Yok. Ayrica Googledan butun surumlerini Denedim Sanirim Calismiyor Program daha

• Beğen
Tepkiler: ghstr
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Sürekli durdu hatası veriyor ve çalışmıyor ayrıca bu kadar reklam yapmanada gerek yok ilk açılışa nickini yazıp düzenlenmiştir yazsaydin yeterli olurdu
Eski sürüm çalışıyodu sonra baktım çalışmıyodu bunu görip indirdim ama bunda da paylaş diyil seçiyorum siyah ya da beyaz ekran geliyo bi kaç dakika sonra uygulama durduruldu hatası veriyo ?
Aynen banada aynisi oldu eskiden 10 numara çalışıyordu ? Sende Lollipop mu kullanıyorsun ?

Nihatr05

Nihatr05

Üye
Yok :)

Üst Alt