free store v1.6 update (playstore ucretli/ucretsiz dosya indirme)

metpa

Üye
aslında bu program güzel bir ek ama tam olarak her şey indirmiyor mesela yüksek kapasiteli program ve oyunlar indirme gerçekleşmior artı yanı sıra bazılarında hata verior..
diğeceğim şudur ki güzel bir program fakat eksikleri var tabiki... birde chorme ek dedğiniz nedir? bana dein bakam ben kurcalayam onu...

Tepkiler: Bahadir_fb
    Konu Sahibi
Alttaki linke tıkla ücretli bir uygulamanın market linkini yapıştır.
Sanirim bir tane indiriyor ilk seferde sonra crome icin bir eklenti indirmeni istiyor

Teşekkürler

powwet

Üye
Oncelikle tesekkurler kardesim . Uygulamayi sorunsuz yukluyor ama paylas bolumunden secince uygulama islem durduruldu diye uyari verip kapaniyor

Konu Sahibi
Oncelikle tesekkurler kardesim . Uygulamayi sorunsuz yukluyor ama paylas bolumunden secince uygulama islem durduruldu diye uyari verip kapaniyor
Cihazinla uyumsuzluk sorunu olabilir.
Alternatif olarak blackmart uygulamasını kullanabilirsin yada apdoit

powwet

Üye
Blackmart alpha sorunsuz calisiyordu bu aralar yogunluk nedeni ile yavaslik sorunu var. nedense birde uyumlu oldugu halde paket ayristrma hatasi veriyor . Apdoit i deneyecegim tesekkurler

Konu Sahibi
Blackmart alpha sorunsuz calisiyordu bu aralar yogunluk nedeni ile yavaslik sorunu var. nedense birde uyumlu oldugu halde paket ayristrma hatasi veriyor . Apdoit i deneyecegim tesekkurler
Blackmart son durumu paylastim biraz önce onu denedinmi

powwet

Üye
Hayir gormedim konuyu hemen bakiyorum kardesim

Eline saglik baskan tesekkurler

Alttaki linke tıkla ücretli bir uygulamanın market linkini yapıştır.
Sanirim bir tane indiriyor ilk seferde sonra crome icin bir eklenti indirmeni istiyor

root gerektirir mi?Bunu yaparak her şeyi indirebilir miyiz?

ebasalih

Üye
teşekkürler

musti50

Üye
Eyvallah