Kayahan14
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaslar free signer programinin turkce versiyonudur turkcelestirmesi bana aittir asagida goruntuler ve linkler
ben bu programı hackli telefonuma yükleyip kendisiyle sertifikaladım.signed oldu ama bu halde telefonu hacksiz olanlar kurup denesin ve çalışıp çalışmadığını bizimle paylaşsın.kullanırken ikinci resimdeki sisi imzalaya tıklayın yoksa sis imzala tıklarsanız 3.resimdeki hatayı alırsınız bilginiz olsun.
işte signed linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benim paylaştığımımı kuramadın kardeş benim tel hackli olduğu için deneyemedim.ama problem olacağını düşünmüyorum.benim cihazda sadece hackli orjinal uda içine siscontents programıyla installserver.exe'yi atarak hack yaptım.
ben nokia n8 e kuramadım. norton hack
bende türkçesini kendisiyle signed yaptım.kardeş öyle bir düşüncem kesinlikle yok yanlış düşünüyorsun ben sadece yardım amaçlı kendi yaptığımı anlattım ve hacksiz bir telefonda denenmesi için koydum dosyayı yapacak olsam direk kendi konummuş gibi konu açardım.yanlış anlamaya sebeb olduysam özür dilerim.
tamam kardeşim sorun yok heralde biraz fazla atar yaptım asıl sen kusura bakma türkçesini nasıl signed yaptın ayrıca
çok basit telim hackli olduğu için önce programı kurdum.sonra unsigned olanı aynı program içinde signed yaptım.veya pc de Siscontents v1.7.4.exe programıyla programın içindeki sertifikaları çıkartıp aynı programda signed yapabilirsin.
şu klasördeki sertifikalarla yaptım.bunlar zaten programın içinde var.siscontents programı ve bu sertifikalarla yapılır.ayrıca sertifika geçerlilik tarihleri 06.12.2007-18.01.2038 budur.yani 2038 e kadar geçerli
işte link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telim hackli olduğu için deneyemedim.ama pc de siscontents programıyla o sertifikalarla imzalanıyor.acaba hacksiz tele yükleniyormu yüklenmiyormu denedinmi o şekilde deneyenlerde cevap yazsın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?