fp1 desteği ile (sorunsuz) Pil ve şebeke göstergesi renk değiştirme (flaş atma gerektirmez)

Sponsorlu Bağlantılar

legend5858

legend5858

Üye

Nokia 603 başarılı teşekkürler :)

legend5858

legend5858

Üye
Teşekkürler :)

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah

- - - Eklendi - - -

eyvallah

derdo_21

Üye
arkadaşlar bir süredir ben renk konusu üzerinde çalışıyorum olmuyor benim tel nokıa c7 ve en son güncel 1511 yazılımda yüklü hangi programı attıysam hep sertika hatası veriyor allah için bi yardım edin bul renklerini değiştirmesem çok üzülürüm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
arkadaşlar bir süredir ben renk konusu üzerinde çalışıyorum olmuyor benim tel nokıa c7 ve en son güncel 1511 yazılımda yüklü hangi programı attıysam hep sertika hatası veriyor allah için bi yardım edin bul renklerini değiştirmesem çok üzülürüm

öncelikle hack yapmalısın sonra gerisi kolay

AngvanLee

AngvanLee

Üye
Anlatım 0

Yeni yapacak olan kişilerin çoğu anlamaz.

Fp1 için

Mod Dosyaları

Örnek Renk Dosyaları

Buradakilerin hepsini indirdim ama hiçbirşey anlamadım.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Anlatım 0

Yeni yapacak olan kişilerin çoğu anlamaz.

Fp1 için

Mod Dosyaları

Örnek Renk Dosyaları

Buradakilerin hepsini indirdim ama hiçbirşey anlamadım.

konuyu okumazsanız anlamazsınız tabikide... anlatım indirdiğiniz dosyanın içinde mevcut yapacağınız şey basit indirdiğiniz dosyaları c ye atıyorsunuz ve mifleri e resource apps içine atıyorsunuz sonra renk dosyalarından birini e resource apps içine atıyorsunuz işlem bitiyor.
Ayrıca üst konu olarakta 2 tane konu var onlardanda faydalanabilirsiniz

derdo_21

Üye
arkadaşım bu akşam bilmeyerek hackledim bu pil ve şebeke konusunu detaylı olarak açıklayabilirmisin çünkü kafayı yiyecem eğer bu renkleri değiştirmemese ama ltfn mmsnde konuşsak bi mahsurru olur kardeş [email protected] gece 10.30 dan sonra uygun mu acaba

GreaTH

GreaTH

Üye
kardes bu e veya c dizinini nasıl bulcam yaw sölermisin telefonu depolama olarak bağladım pc ye ama nasıl görüntülicem sölermisin

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
kardes bu e veya c dizinini nasıl bulcam yaw sölermisin telefonu depolama olarak bağladım pc ye ama nasıl görüntülicem sölermisin

dostum e dediğin hafıza kartıdır c ise telefonun hafızasısdır. ve telefonun c3 sende bu mod geçerli mi bilmiyorum?

- - - Eklendi - - -

arkadaşım bu akşam bilmeyerek hackledim bu pil ve şebeke konusunu detaylı olarak açıklayabilirmisin çünkü kafayı yiyecem eğer bu renkleri değiştirmemese ama ltfn mmsnde konuşsak bi mahsurru olur kardeş [email protected] gece 10.30 dan sonra uygun mu acaba

telefonun n73. bu telefonda değişmez ki. en azından bu modla değişmez

derdo_21

Üye
kardeş telefonum nokıa c7 sayfada eski telefonum n73 tü değiştirdim şu an c7 kulanıyorum özel olarak gürüşsek olur mu acaba yardımcı olsan çok sevinirim

Violonist

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefonum nokıa c7 sayfada eski telefonum n73 tü değiştirdim şu an c7 kulanıyorum özel olarak gürüşsek olur mu acaba yardımcı olsan çok sevinirim

msn e ekledim ama kapatmışssın

fat312

fat312

Üye
telefon açılmıyor yardım??? Nokia yazısı geliyor sonra kapanıyor

Üst Alt