tempestshine
Üye
burdaki gibi olan mevcutmu
ekten indirebilirsin
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
burdaki gibi olan mevcutmu
ekten indirebilirsin
Teşekkürler yaptım sonunda bir tane mif fazladan atmışım ondan bozuldu sonra düzelttimnereyi yapamıyorsun? Telefonun hackli mi mesela

Teşekkürler yaptım sonunda bir tane mif fazladan atmışım ondan bozuldu sonra düzelttim![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Nokia 603 başarılı teşekkürler![]()
arkadaşlar bir süredir ben renk konusu üzerinde çalışıyorum olmuyor benim tel nokıa c7 ve en son güncel 1511 yazılımda yüklü hangi programı attıysam hep sertika hatası veriyor allah için bi yardım edin bul renklerini değiştirmesem çok üzülürüm
Anlatım 0
Yeni yapacak olan kişilerin çoğu anlamaz.
Fp1 için
Mod Dosyaları
Örnek Renk Dosyaları
Buradakilerin hepsini indirdim ama hiçbirşey anlamadım.
kardes bu e veya c dizinini nasıl bulcam yaw sölermisin telefonu depolama olarak bağladım pc ye ama nasıl görüntülicem sölermisin
arkadaşım bu akşam bilmeyerek hackledim bu pil ve şebeke konusunu detaylı olarak açıklayabilirmisin çünkü kafayı yiyecem eğer bu renkleri değiştirmemese ama ltfn mmsnde konuşsak bi mahsurru olur kardeş [email protected] gece 10.30 dan sonra uygun mu acaba
kardeş telefonum nokıa c7 sayfada eski telefonum n73 tü değiştirdim şu an c7 kulanıyorum özel olarak gürüşsek olur mu acaba yardımcı olsan çok sevinirim