Violonist
Üye
-
Konu Sahibi
-
sağol bir de 1.resimdeki bildirim widget ini verir misin?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bak şimdiden söylüyorum bu bildirim widgetinin kurulumu biraz sıkıntılıdır. sonra bu nasıl bi şeymiş diye dert yanma benden söylemesi...
Aynen benim tel 1 saat açılmamışti ve konuyu açanada baya bir sallamiştim ama 1 saat sonra tel kendine geldi
aslında tel açılınca hiç bir şey yapmadan bekleyince 1-2 dakika içerisinde düzeliyor muhtemelen sen bazı tuşlara basmışsındır. ondan 1 saat beklemiştir. çünkü ilk yaptığımda bende kurcalamıştım ve baya bir beklemiştim.
şok olduğum için o sırada ellerime hakim olamadım basabileceğim her yere bastımbataryayi çıkartıp taktım sonrada umudu kestim teli cebime koydum çaresiz
Anlattıklarınızın hepsini yaptım Batarya göstergesi ve diğer tüm göstergeler herşey tamam da müzik çalarda bir sorun var yeniden başlattım falan ama yok düzelmedi
Bu yukardaki simgeler gitmiş nerde hata yaptım acaba
Anlattıklarınızın hepsini yaptım Batarya göstergesi ve diğer tüm göstergeler herşey tamam da müzik çalarda bir sorun var yeniden başlattım falan ama yok düzelmedi
Bu yukardaki simgeler gitmiş nerde hata yaptım acaba
avkon2 Modunu silip mp3 playerin resmini tekrar alır mısın? Bakalım orada neler varmış.
Xplore denedim ama silinemiyor diyor eski de halide aşağıdaki gibiydi
- - - Eklendi - - -
mod olmadanda aynı
Xplore denedim ama silinemiyor diyor eski de halide aşağıdaki gibiydi
iki ihtimal var. Ya miflerin hepsini Kopyalayamadın ya da mp3 playere bağlı mif dosyaları z de değil de başka yerde. Valla telimde fp1 de yok. Kesin cevap veremiyorum. Ayrıca Modu silmek için aknIcon.dll dosyasına yeni bir isim ver reset at . Ondan sonra istediğin gibi silebilirsin.
Dediklerini yaptım eski haline döndü müzik çalar. Ve tekrar denedim ve hiçbir sorun da kalmadı.
Sorun: Senin dediğin gibi eksik ve hatalı .mif kopyalamaymış. Sorunla ilgilendiğin için çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?