Arkadaşlar e6 cihazıma yükledim ve sorunsuzca çalıştı. Her şeyi doğruca yaparsanız bütün mifleri kopyalarsanız ikonlara hiç bişey olmuyor depolama modunda pc ye bağladığınızda bazı ikonlar kayboluyor ama bağlantıyı kestiğinizde her şey normal konuda da söylemiş zaten Bu sayede artık e6 cihazıma mif dosyalı widgette yüklemeye başladım. e6 ya widget olmuyor diye üzülüyordum sis dosyalı widgetler olmuyor.. Ama artık mif dosyalı widgetlerin miflerini e/resource/apps içine attıp restart çektim mi her şey çok güzel widgetler çok güzel najanaja arkadaşımın paylaştığı transparan widgetlerı yükledim ve çok güzeller tavsiye ederim
Ya benim pcde depolama modundayken ne hikmetse hafıza kartını görüyo telefonun hafızasını görmüyodu. Bende telden xploreden tek tek .mifleri alıodm 116 tane oldugu sırada yanlışlıkla o 116 tane .mifi sildim. şimdi ne yapmam gerek . Format mı atacam tele ?
dostum zaten c ye taşımayacaksin dosyaları E ye taşıyacaksin, konuyu bir daha gözden geçirebilirsin
pc den e hafızaya ulaşım renk değişimini yapabilirsin
diğer mif dosyalarınıda xplore ile taşıyorsun zaten
ya arkadaş ben yaptım ama olmadı batarya ve şebeke ikonu gitti c bin deki dosyayı silmeye kalkıncada dosya silinemiyordiyor bunu nasıl düzelticem ben çok acil bilgisi olan varsa yardımcı olsun
ya arkadaş ben yaptım ama olmadı batarya ve şebeke ikonu gitti c bin deki dosyayı silmeye kalkıncada dosya silinemiyordiyor bunu nasıl düzelticem ben çok acil bilgisi olan varsa yardımcı olsun
dosya kullanıldığı için silemiyosun önce ismini değiştir herhani bişey yap mesela sonuna 1 koy falan sonra teli restart yap herşeyin orjinaline döndüğünü göreceksin o zaman silebilirsin o dosyayı