Forumun yaş ortalaması!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Forumun yaş ortalaması!
Arkadaslar merhabalar,
Forumda yas ortalaması baya düşmüş sanırım.Sayisiz saçma,konuyla alakasız,bazı SÖZLÜKLERDE yapabildiklerini burada da yapabileceğini sanan tabir-i caiz cocuklar var.Bu forumun kalitesini ve ortamını bozuyor.Artik uyelik alımlarına ya referans gibi bir sistemle sınırlama getirilmeli ya da forumun genel düzenine uygun davranmayanlar uyarılmalı.Her arkadas icin değil tabi bu.14 yasında olup 30-40 yaşındaki adam gibi konuşan da var, haklarını yememek lazım.Forumun bu yas ortalamasında ki düşüş dışarıdan foruma bakış açısını olumsuz etkiliyor.Önlem alınmalı, ilerisini pek düşünemiyorum böyle giderse...
İyi Forumlar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
forumun kalitesinin düşmeye basladıgı bir gercek iyi tanıdıgım bazı üyeler sırf konularda yasanan tatsızlıklar yüzünden artık forumda eskisi gibi faal degiller foruma o kadar faydası dokunan emek veren insanlarda bir kırgınlık var. Bunun yas ortalamasıyla bir alakası barmı bilmiyorum ben kalitenin arttırılması için bazı öneriler getirmiştim ama pek önemseyen olmadı yurtdışında bir forumda görmüştüm baya etkili olmuş yöntemler var forum kuralları açısından

-efşan

-efşan

Üye
Yerinde bir konu..
Aynı sorunlarla karşı karşıyayız maalesef.
Bazı ise soğutuyorlar insanı.. Önlem alınır ise iyi olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet iyi paylasımcı bir arkadas var mesela sadece bildigi üyelere pm den paylasım yapıyor çözümü bötle bulmuş kendince saygı duyuyorum ama onu kıranlar hala forumda baskalarını kırmaya devam ediyor

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bence yaşın hiç bir önemi yok, eminim yöneticilere göre de böyledir. Sorun yaşta değil, insanlıkta. En ufak bir sorunda ağır konuşan, hakaret eden insanlar sorunun ta kendileri.

Ve bence yöneticiler gerekeni yapıyorlar. Ama ne olursa olsun bir üyenin forumdan soğumasına da engel olamazlar, üyeye kalmış bir durum.

• Beğen
Tepkiler: mstf_l
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Aslında akil yaşta değil başta ama maalesef genelde yaşı daha küçük olan arkadaslarımız böyle davranıyor.Bunun sebebi henüz kişiliklerinin tam oturmamış olması.Yani tamam yeri vardır gülünür eğlenilir ama her mesajda her konuda oyle olmaz ki.Symbian bölümüne açılan bir konuda gülünecek ne var anlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Uzmandede

Uzmandede

Üye
Şimdiki gençler değişik şeylere yöneliyor bu yüzden forum saçmalaşıyor sorun yaşta değil zamanın gençliğini bu hale getirenlerde :hmmm

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
sorun burda işte aslında düşünüldüğünde yaş ortalamasıyla alakası yok fakat şöyle düşünüldüğünde yani yaşça bizden küçük olanlar hata yapma olasılığı fasls olan insalardır buda dolaylı olarak yaşla bağlantılıdır...
Bence yaşın hiç bir önemi yok, eminim yöneticilere göre de böyledir. Sorun yaşta değil, insanlıkta. En ufak bir sorunda ağır konuşan, hakaret eden insanlar sorunun ta kendileri.

Ve bence yöneticiler gerekeni yapıyorlar. Ama ne olursa olsun bir üyenin forumdan soğumasına da engel olamazlar, üyeye kalmış bir durum.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
saçma konudan kastınız ne acaba arkadaşlar? Ben foruma fazla vakit ayıramadığım için görüş açım çok kısıtlı bu durumla pek karşılaşmadım sanırım :hmmm şöyle bir şey aklıma geldi bu şekildeki genç arkadaşlara bir abi veya abla olarak onların yanlışlarını bizlerin düzeltmeye çalışması gerekmez mi ? yoksa şöyle mi diyorsunuz yanlışı olanı adminler şutlasın ? veya 18 yaş altı olanı adminler şutlasın ? Gerçi yaş olan kısmı sallayan arkadaş da çok :)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ben senin görüşüne katılıyorum..ve elimden geldiğince de düzeltmeye çalışıyorum ve çalışmalıyız..
saçma konudan kastınız ne acaba arkadaşlar? Ben foruma fazla vakit ayıramadığım için görüş açım çok kısıtlı bu durumla pek karşılaşmadım sanırım :hmmm şöyle bir şey aklıma geldi bu şekildeki genç arkadaşlara bir abi veya abla olarak onların yanlışlarını bizlerin düzeltmeye çalışması gerekmez mi ? yoksa şöyle mi diyorsunuz yanlışı olanı adminler şutlasın ? veya 18 yaş altı olanı adminler şutlasın ? Gerçi yaş olan kısmı sallayan arkadaş da çok :)

asigsasi

asigsasi

Üye
arkadaşlar dediklerinize aynen katılıyorum ve bence yeni üyelere 1 aylık deneme üyeliği verilmesi ve bu bir ay içinde hiç şikayet almadıysa artık yeni üye olarak devam etmesi bence bir çözüm olabilir

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Mert045

Mert045

Üye
15 yasındayım benden 1 yanlış gören söylesin? Adam 30 yaşında benim yaptığım paylaşımın altında sayıp sövüyor . Neymiş efendim paylaştığım program telefonunu bozmuş.Boşuna demiyorlar akıl yaşta değil başta diye. Bunun yasla ilgisi yok desem yalan söylerim ama edeplede ilgisi var.

klongs

klongs

Üye
arkadaşlar dediklerinize aynen katılıyorum ve bence yeni üyelere 1 aylık deneme üyeliği verilmesi ve bu bir ay içinde hiç şikayet almadıysa artık yeni üye olarak devam etmesi bence bir çözüm olabilir

bi forumda görmüştüm test üyelik vardı senin dediğin gibiydi bence test üyelik olmalı

cardanadam

cardanadam

Üye
test mod nasıl oluyorsa test üyede olmalı bence binini test edmeden nasıl biri olduğunu nasıl anlarız

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bi forumda görmüştüm test üyelik vardı senin dediğin gibiydi bence test üyelik olmalı

ben bu test üyeligi üç ay önce bir konumuzu çalan baska bir forum üyesi yakaladıgımızda bahsetmiştim ama az daha beni kovalıyolardı

lolaman

lolaman

Üye
Öyle davranışlar yapan cezasını buluyor sen merak etme :)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
herkes sen gibi değil kardeşim.genel olarak baktığında tecrübe sahibi insanlar yaşça olgun kişilerdir..tecrübeli fakat yaşça küçük(ima yok :) ) sen gibi temiz üyelerimizde var fakat bir genelleme yapmak zorunda kalırsak yaş ortalamasının altındaki üyeler tecrübesiz ve hadsiz davranışlar sergiliyor..diğer taraftan yaşça olgun şahıslarda bazen sapıtıyor...
15 yasındayım benden 1 yanlış gören söylesin? Adam 30 yaşında benim yaptığım paylaşımın altında sayıp sövüyor . Neymiş efendim paylaştığım program telefonunu bozmuş.Boşuna demiyorlar akıl yaşta değil başta diye. Bunun yasla ilgisi yok desem yalan söylerim ama edeplede ilgisi var.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
gereksiz ne yapıcaklarki ekşi sözlükteki gibi çaylak üyelik faln mı yapçaklar :hmmm

----------Eklendi @ 00:31:16 ---------- Yazıldı @ 00:29:59 ----------

herkes sen gibi değil kardeşim.genel olarak baktığında tecrübe sahibi insanlar yaşça olgun kişilerdir..tecrübeli fakat yaşça küçük(ima yok :) ) sen gibi temiz üyelerimizde var fakat bir genelleme yapmak zorunda kalırsak yaş ortalamasının altındaki üyeler tecrübesiz ve hadsiz davranışlar sergiliyor..diğer taraftan yaşça olgun şahıslarda bazen sapıtıyor...
az dedikodu yapak brainfree buna en büyük örnekti terbiyesizn kendini beğenmişin biriydi

-efşan

-efşan

Üye
Sert bir tavır ile yorum yapmaya gerek yok arkadaşlar. Herkes efendice kendi düşüncesini yazsın yeter.
Zira herkesin düşüncesine saygı duymak zorundayız ve işte bu tür yorumlar nedeni ile açılmaya başladı bu konular..

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar öncelikle forumu güzelleştirmek ve geliştirmek için olayı kişiselleştirmeyelim genel olarak bazı uygun olmayan tavırlardan bahsediyoruz bazen yasça büyük olmamız nedeniyle tatlı dille uyarsakda bazı arkadaslar forum sadece kendisi için varmış gibi egolarını tatmin edercesine yorum yapmaya devam ediyo bence iki çözüm var ya sürekli şikayet butonunu kullanarak bu arkadaslara gerek uyarı gerekse uzaklastırma yoluyla forumun adabına yakışır yorum yapmayı ögreticez yada test üye ve rütbeye göre kısıtlı erişim yetkisiyle foruma adapte ederek üye seçimine gidilecek bence hiçkimseyi kaybetmeden herkesi kazanarak yolumuza devam etmeliyiz

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz ve -efşan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...