Consul9
Üye
Sorun çaylak üyelik değil.Forumun seviyesinin düşmesi.Artık öyle ki cevap yazacak adam bulamıyorum.Zaten cogu uye de bu seviye düşmesinden forumu terketti.Bilmiyorum önlem alınmazsa ben de giderim.Gidin açın Google ı maxicep hakkında diğer sitelere sözlüklere bakın neler yazmışlar.
İyi Forumlar
İyi Forumlar
).Onlara diyeceğim bu tavırlara ancak kendi profilinizi yönetirsiniz.Buyuklere saygıyı, forumda nasil konuşacağınızı öğrenin öyle bir yerlere varabilirsiniz.Sadece paylaşımla yonetici olamazsınız.Uyelere yardim edebilmeniz vb kıstaslar zaten bir konuda belirtilmişti.Orada mod olabilmeniz icin şu kadar mesaj yazmalısınız diye bir şart da yok.O yüzden mesaj sayınız artsın diye gereksiz mesaj yazmanız,gereksiz konu açmanız cok gereksiz.Tabi herkes yonetici olma telaşında değil.Forumda sohbet edebilirsiniz ama ilgili bölümde ve seviyesiyle(oyun/sohbet/kafe bolumunde)konu dışı bolumu üyenin açacağı konuyu forumda hiçbir yerin karşılamaması için oluşturulmuştur bütün forumlarda.Gereksiz mesajlarda mesaj sayiniz artmiyor diye gereksiz konusunu konu dışına açamazsınız.Cep telefonları genel bölümü de yine tartışma başladı mı seviyenin 0 a indiği bölüm.Tartisanlara baktığımız da zaten yaşlar da 0a daha yakın.İnkar etmiyorum zamanında o bölümün seviyesini düşürenlerden biri de bendim.Ama işte insanın yaşı ilerledikçe aklı da ilerliyor.Bazen dönüp kendi yazdığım mesaja gülüyorum.Umarım ,bazıları hariç, yaşı küçük arkadaslarımız forumu daha fazla kirletmemeye özen gösterirler.