Forumun yaş ortalaması!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Sorun çaylak üyelik değil.Forumun seviyesinin düşmesi.Artık öyle ki cevap yazacak adam bulamıyorum.Zaten cogu uye de bu seviye düşmesinden forumu terketti.Bilmiyorum önlem alınmazsa ben de giderim.Gidin açın Google ı maxicep hakkında diğer sitelere sözlüklere bakın neler yazmışlar.
İyi Forumlar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
öyle çok kişi var konu ile alakasız mesaj yazmalar birbirine laf atmaktan başka bişey bildikleri yok.bizde yönetime yardımcı olmak zorundayız kurallara uymayanları şikayet etmek gibi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
iki kişi tutuyor konuyu atıyorum konu kamera adamlar işlemciyi tartışıyor sayfalarca biri bir mesaj yazıyor masallah tam bir sayfa digeri ona cevap verecekya bir sayfalık mesajı alıntı yapıp bir sayfada cevap yazıyor sanki fikirlerini söyleyip bilgilendirme yapmıyorlar bilgilerini yarıştırıp ego tatmini yapmaya çalışıyo adamlar ben daha çok bilirim benim bildigim dogru hesabı böyle oluncada kimse o konuya girip ne mesaj yazabiliyo nede bir bilgi alabiliyor

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam kamera konusu açtıysan işlemci hakkında tartışmaları normal değilmi??
iki kişi tutuyor konuyu atıyorum konu kamera adamlar işlemciyi tartışıyor sayfalarca biri bir mesaj yazıyor masallah tam bir sayfa digeri ona cevap verecekya bir sayfalık mesajı alıntı yapıp bir sayfada cevap yazıyor sanki fikirlerini söyleyip bilgilendirme yapmıyorlar bilgilerini yarıştırıp ego tatmini yapmaya çalışıyo adamlar ben daha çok bilirim benim bildigim dogru hesabı böyle oluncada kimse o konuya girip ne mesaj yazabiliyo nede bir bilgi alabiliyor

Emre-45

Emre-45

Üye
Bu konuya kesinlikle katılıyorum.11-12 yaşındaki çocuklar artık forumdalar.Ben 4-5 senedir bu forumdayım.Üye olduğumda yaşım 14idi. Fakat gereksiz yorumlar yerine hep bilgi paylaşımında bulundum.Ama artık bilgi paylaşımı neredeyse yok.Bir soru soruyorsunuz bilenler dahi cevap vermıyor.Bu yuzden herkes başka forumlara yöneliyor.Çok büyük örnekleri mevcut Reis-i Eagles sh0ck vs vs. Artık bende öyle yapıyorum farklı forumlardayım.Bu site düzeleseye kadar da ilgi kaybetmeye fakat üye çoğaltmaya devam edecektir.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Kusura bakmayın ama burada emek harcayan şu anda kaliteli paylaşımlar yapan, büyüklük nedir bilen, saygılı ,olgun arkadaşlarımızın hakkını yiyorsunuz...Eğer bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız ortaya bir öneri koyun beğenilirse zaten uygulanır.Kimse kimsenin yorumunu veya paylaşımını beğenmek zorunda değildir.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz ve mstf_l
mstf_l

mstf_l

Üye
bence sorun yaşta değil birilerinin edepsizliğinde ki bu durumda da yapılabilecek birşey yok maalesef adam fake hesap alır yine grirer tek yapabileceğimiz şikayet butonunu kullanmak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hocam kamera konusu açtıysan işlemci hakkında tartışmaları normal değilmi??

yanlış anladın ben hedef göstermemek için öyle bir örnek verdim yani öyle bir konu açmadımda yok zaten demek istedigim açılan konunun amacıyla alakası olmayan tartışma ve örnekler verilşyor yani konu baslıgına bakıyorsun elma içeri giriyorsun armut olmuş onu demek istiyorum

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi ben de 2009 uyesiyim 15-16 yasında uye olmuştum.Ama sanırım 1,5 yıl falan symbiandan başka bir bölüme paylaşım yapmadım.Yaptiysam da çok az.Mizah bölümüne falan zaten son 6aydir falan giriyorum.Zaten mizah-konu dısı bölümlerini Allah kurtarsın.Mizah anlayışı da sanırım Bazi arkadaslarımız hariç küçük yaşlardaki arkadaslarımızın farklı.O bazı yaşça küçük arkadaslarımız sanırım yönetim kadrosuna da dahil olmak istiyorlar(zaten direk konu falan acıyor bazısı beni admin yapın diye:ehe).Onlara diyeceğim bu tavırlara ancak kendi profilinizi yönetirsiniz.Buyuklere saygıyı, forumda nasil konuşacağınızı öğrenin öyle bir yerlere varabilirsiniz.Sadece paylaşımla yonetici olamazsınız.Uyelere yardim edebilmeniz vb kıstaslar zaten bir konuda belirtilmişti.Orada mod olabilmeniz icin şu kadar mesaj yazmalısınız diye bir şart da yok.O yüzden mesaj sayınız artsın diye gereksiz mesaj yazmanız,gereksiz konu açmanız cok gereksiz.Tabi herkes yonetici olma telaşında değil.Forumda sohbet edebilirsiniz ama ilgili bölümde ve seviyesiyle(oyun/sohbet/kafe bolumunde)konu dışı bolumu üyenin açacağı konuyu forumda hiçbir yerin karşılamaması için oluşturulmuştur bütün forumlarda.Gereksiz mesajlarda mesaj sayiniz artmiyor diye gereksiz konusunu konu dışına açamazsınız.Cep telefonları genel bölümü de yine tartışma başladı mı seviyenin 0 a indiği bölüm.Tartisanlara baktığımız da zaten yaşlar da 0a daha yakın.İnkar etmiyorum zamanında o bölümün seviyesini düşürenlerden biri de bendim.Ama işte insanın yaşı ilerledikçe aklı da ilerliyor.Bazen dönüp kendi yazdığım mesaja gülüyorum.Umarım ,bazıları hariç, yaşı küçük arkadaslarımız forumu daha fazla kirletmemeye özen gösterirler.

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz ve mstf_l
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
bunda kesinlikle haklısın..bazen ben bile sapıtıyorum tabiri caiz ise çömezlerin arasında kalıyorum ister istemez konu amacından sapıyor..

yanlış anladın ben hedef göstermemek için öyle bir örnek verdim yani öyle bir konu açmadımda yok zaten demek istedigim açılan konunun amacıyla alakası olmayan tartışma ve örnekler verilşyor yani konu baslıgına bakıyorsun elma içeri giriyorsun armut olmuş onu demek istiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bunda kesinlikle haklısın..bazen ben bile sapıtıyorum tabiri caiz ise çömezlerin arasında kalıyorum ister istemez konu amacından sapıyor..

tabi böyle oluncada konu sahibinin şevki kırılıyor kimse paylaşımlardan faydalanamıyor ve konu çöp birisi gelip koyuyor oraya konu locked işaretini adam emek vermiş kafa yormuş vakit ayırmış faydalı olabilmek için kimsenin umurunda degil

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende sinir oluyorum bu locket logosuna arkadaş sankı forum yönetiminden kilit vuruyor konuya konu sahibı kilitlenebilir diyebilir

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
haklısın..bu test üyelik fikri oldukça mantıklı yönetime öneride bulunmak gerek..

tabi böyle oluncada konu sahibinin şevki kırılıyor kimse paylaşımlardan faydalanamıyor ve konu çöp birisi gelip koyuyor oraya konu locked işaretini adam emek vermiş kafa yormuş vakit ayırmış faydalı olabilmek için kimsenin umurunda degil

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
haklısın..bu test üyelik fikri oldukça mantıklı yönetime öneride bulunmak gerek..
iki gündür burda bu konuyu tartısıyoruz bir tane yönetici fikir acıklamadı zaten konunun adı öneri

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
evet öneri fakat herkesin okadar çok önerisi varki yöneticiler doğru kararı verebilmek için sitenin menfaatine bakmak zorunda ve ne kadar kitlenin bu öneriye uyduğu önemli..

iki gündür burda bu konuyu tartısıyoruz bir tane yönetici fikir acıklamadı zaten konunun adı öneri

tempestshine

tempestshine

Üye
Bizim ne zararımız var.Gereksiz mesajlar bölümünü kirletiyoruz biz :utandım:

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
pRime.

pRime.

Üye
Test üyelik uygulaması halihazırda forumda mevcut. Sanırım 1 hafta sürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...