Forumun yaş ortalaması!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Joker.

Joker.

Üye
Sadece o değil bazı kişilerde mobil yardım bölümünde adamın konu ile alakası yokken yorum yapıyor.Bazı kişiler 2010 açılan konuya hortluyor Adamın biri 2010 tema yapıyorum demiş devri kapanmış 2 sene sonra adam yazıyoki Banada ......gibi tema yap

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar sorunlar belli bunları tekrar tekrar burada yazmaya gerek yok çözüm önerisi olan varsa onları tartışalım ve çok uzamadan bir orta yol bulalım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Test üyelik uygulaması halihazırda forumda mevcut. Sanırım 1 hafta sürüyor.

test üyelik var mı bilmiyordum yada hiç farkına varmadım nedir su andaki test üyelik kriteri veya test üyeligin yetki sınırı

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Sadece o değil bazı kişilerde mobil yardım bölümünde adamın konu ile alakası yokken yorum yapıyor.Bazı kişiler 2010 açılan konuya hortluyor Adamın biri 2010 tema yapıyorum demiş devri kapanmış 2 sene sonra adam yazıyoki Banada ......gibi tema yap

konu hortlatmanin siteye ne gibi bi zarari olabilirki ?? benim sahsi yorumum simdiki genclik bence daha kotuye gitcekbn 17 yasindayim bende aralarindayim ve bu durumdan cok rahatsizim

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi

konu hortlatmanin siteye ne gibi bi zarari olabilirki ??
Mesela bak herkes 2006da ki 2005 teki konulara mesaj falan yazsa haber bolumunde dışarıdan bölüme bakan adam der ki ne oluyo lan bu site güncellenmiyor mu,ya da yeni konuları bulmakta zorlanır.Ya da söyle diyim bak mesela gecen biri ikinci el bölümüne 2008 de açılan bir konuya mesaj atmış, kardes cok pahalıya satıyorsun yazmıştı heralde.Ee 2008 de ki ilanın üste çıkmasının ne anlamı var?

pRime.

pRime.

Üye

test üyelik var mı bilmiyordum yada hiç farkına varmadım nedir su andaki test üyelik kriteri veya test üyeligin yetki sınırı

yazdığınız mesajlar direk yayınlanmak yerine mod. kontrolüne gidiyor bu süre boyunca.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

yazdığınız mesajlar direk yayınlanmak yerine mod. kontrolüne gidiyor bu süre boyunca.

hiç fark etmemiştim ama pek etkili bir çözüm degil adam üye olur kapatır bir hafta sonra istedigi gibi gelşr mesajını yazar benim test üyelikten kastım bir forumda görmüştüm belli bir online süresi mesaj sayısına göre bölümlere veya linklere ulaşım yetkisi veriliyordu

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Bi çok sitede moderatörlük yaptım Kalitenin artırılması için Kurallar sıkı denetlenmelidir. Moderatör sayısı artırılmalıdır. Mesela Sırf Kuralcı Modlar diye bölüm açılıp Tüm bölümlerin Kural Takip Moderatörleri Olsa Sorun büyük ölçüde düzelir. Kiii Mesaj ı şikayet butonuda Var sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Herkese iyi forumlar. Yaş ortalaması deilde şuna kalite ve seviye düşüklüğü diyebiliriz. Bunları üzülerek söylüyorum çünkü burası değerli bir forum sitesidir. Herkese iyi forumlar SAYGILAR.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet arkadaslar dünn çok kıymetli paylaşımcı herkese yardım eden bir arkadasımız daha forumdan ayrıldı inanın öyle moralim bozuldu ki ama benim ona kal diyebilmem için yüzüm yok çünkü ona yapılan saygısızlıkları görmüştüm biz vedalaşmadık irtibat için bilgilerimizi de verdik elbet aynı şehirlerde olursak yüzyüze oturup bir çay içeriz ama bu foruma bidaha zor gelir. Çok mu önemli bir kişinin gitmesi diyebilirsiniz evet çok önemli birer birer gidenleri sayarsanız görürsünüz aramızda olmayanların kıymetini o yüzden bu işe bir çözüm bulunması şart yoksa sıradan chat fotumuna dönücek sitemiz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hangi arkadaş ayrıldı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
adını burdan vermek istemşyorum kendisi verirse veya veda etmek istese konuda bir konuda belirtirdi

Astrosman

Astrosman

Üye
gereksiz ne yapıcaklarki ekşi sözlükteki gibi çaylak üyelik faln mı yapçaklar :hmmm

----------Eklendi @ 00:31:16 ---------- Yazıldı @ 00:29:59 ----------

az dedikodu yapak brainfree buna en büyük örnekti terbiyesizn kendini beğenmişin biriydi

oğuzhanıma katılıyorum...

----------Eklendi @ 21:34:30 ---------- Yazıldı @ 21:33:18 ----------

Sen ne düşünüyorsun bot kardes?Sizin forumlarda yas derdi yok tabi :)

.:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Maxicep forumunun seviyesini düşüren üyeler belli. Çok sıkarlarsa forumdan uzaklaştırılırlar. Kendimin takıldığı bölümlerde pek böyle olaylarla karşılaşmıyorum. Ama yok değil.

Bir sıkıntımı buradan dile getireyim. Bazı üyelerin özel sorunları oluyor, özel mesajla soruyorlar. Ancak iyi niyetimizi suistimal edip, daha çabuk yardım alabilmek adına konuya yazmaları gereken soruyu direk özel mesajla soruyorlar. Böyle olunca bilgi paylaşım ruhu azalıyor, sadece yardım ettiğimiz kişi bilgi sahibi oluyor. Sırf bu yüzden özel mesaj alımlarımı arkadaşlar dışında herkese kapattım.

Sadece özelden yardımlara karşıyım. Paylaşımcılık ruhunu öldürüyor.

mstf_l

mstf_l

Üye
Maxicep forumunun seviyesini düşüren üyeler belli. Çok sıkarlarsa forumdan uzaklaştırılırlar. Kendimin takıldığı bölümlerde pek böyle olaylarla karşılaşmıyorum. Ama yok değil.

Bir sıkıntımı buradan dile getireyim. Bazı üyelerin özel sorunları oluyor, özel mesajla soruyorlar. Ancak iyi niyetimizi suistimal edip, daha çabuk yardım alabilmek adına konuya yazmaları gereken soruyu direk özel mesajla soruyorlar. Böyle olunca bilgi paylaşım ruhu azalıyor, sadece yardım ettiğimiz kişi bilgi sahibi oluyor. Sırf bu yüzden özel mesaj alımlarımı arkadaşlar dışında herkese kapattım.

Sadece özelden yardımlara karşıyım. Paylaşımcılık ruhunu öldürüyor.

Kesinlikle katılıyorum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...