Test üyelik uygulaması halihazırda forumda mevcut. Sanırım 1 hafta sürüyor.
Sadece o değil bazı kişilerde mobil yardım bölümünde adamın konu ile alakası yokken yorum yapıyor.Bazı kişiler 2010 açılan konuya hortluyor Adamın biri 2010 tema yapıyorum demiş devri kapanmış 2 sene sonra adam yazıyoki Banada ......gibi tema yap
Mesela bak herkes 2006da ki 2005 teki konulara mesaj falan yazsa haber bolumunde dışarıdan bölüme bakan adam der ki ne oluyo lan bu site güncellenmiyor mu,ya da yeni konuları bulmakta zorlanır.Ya da söyle diyim bak mesela gecen biri ikinci el bölümüne 2008 de açılan bir konuya mesaj atmış, kardes cok pahalıya satıyorsun yazmıştı heralde.Ee 2008 de ki ilanın üste çıkmasının ne anlamı var?
konu hortlatmanin siteye ne gibi bi zarari olabilirki ??
test üyelik var mı bilmiyordum yada hiç farkına varmadım nedir su andaki test üyelik kriteri veya test üyeligin yetki sınırı
yazdığınız mesajlar direk yayınlanmak yerine mod. kontrolüne gidiyor bu süre boyunca.
gereksiz ne yapıcaklarki ekşi sözlükteki gibi çaylak üyelik faln mı yapçaklar
----------Eklendi @ 00:31:16 ---------- Yazıldı @ 00:29:59 ----------
az dedikodu yapak brainfree buna en büyük örnekti terbiyesizn kendini beğenmişin biriydi
Sen ne düşünüyorsun bot kardes?Sizin forumlarda yas derdi yok tabi![]()

Maxicep forumunun seviyesini düşüren üyeler belli. Çok sıkarlarsa forumdan uzaklaştırılırlar. Kendimin takıldığı bölümlerde pek böyle olaylarla karşılaşmıyorum. Ama yok değil.
Bir sıkıntımı buradan dile getireyim. Bazı üyelerin özel sorunları oluyor, özel mesajla soruyorlar. Ancak iyi niyetimizi suistimal edip, daha çabuk yardım alabilmek adına konuya yazmaları gereken soruyu direk özel mesajla soruyorlar. Böyle olunca bilgi paylaşım ruhu azalıyor, sadece yardım ettiğimiz kişi bilgi sahibi oluyor. Sırf bu yüzden özel mesaj alımlarımı arkadaşlar dışında herkese kapattım.
Sadece özelden yardımlara karşıyım. Paylaşımcılık ruhunu öldürüyor.

