Türe Üye ANIL' Alıntı: Maç filan yapıyorduk bi ara ne oldu o Genişletmek için tıkla ... Dağıldı bizim kadro malum
ANIL' Alıntı: Maç filan yapıyorduk bi ara ne oldu o Genişletmek için tıkla ... Dağıldı bizim kadro malum
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: Ben eski bir ajan olduğum için resmiyet yoktu @Joker @ANIL @Buğra dan daha yetkiliydim Şaka maka çok iyi zamanlardı Genişletmek için tıkla ... aynen @Joker diyince direk yavru mod geldi aklıma havası ayrıydı, geri gelmesi zor alışkanlık varya simgeleri hep kodlarıyla yazıyom ifadeler penceresini açmak işkence gibi geliyo
-Akıncı' Alıntı: Ben eski bir ajan olduğum için resmiyet yoktu @Joker @ANIL @Buğra dan daha yetkiliydim Şaka maka çok iyi zamanlardı Genişletmek için tıkla ... aynen @Joker diyince direk yavru mod geldi aklıma havası ayrıydı, geri gelmesi zor alışkanlık varya simgeleri hep kodlarıyla yazıyom ifadeler penceresini açmak işkence gibi geliyo
Akıncı Üye achambo' Alıntı: aynen @Joker diyince direk yavru mod geldi aklıma havası ayrıydı, geri gelmesi zor alışkanlık varya simgeleri hep kodlarıyla yazıyom ifadeler penceresini açmak işkence gibi geliyo Genişletmek için tıkla ... Eskiden bilirdim kodları yavru mod lakabı yakışıyordu ona @Joker
achambo' Alıntı: aynen @Joker diyince direk yavru mod geldi aklıma havası ayrıydı, geri gelmesi zor alışkanlık varya simgeleri hep kodlarıyla yazıyom ifadeler penceresini açmak işkence gibi geliyo Genişletmek için tıkla ... Eskiden bilirdim kodları yavru mod lakabı yakışıyordu ona @Joker
Akıncı Üye ANIL' Alıntı: Maç filan yapıyorduk bi ara ne oldu o Genişletmek için tıkla ... Şu benim her zaman yendiğim
ANIL' Alıntı: Maç filan yapıyorduk bi ara ne oldu o Genişletmek için tıkla ... Şu benim her zaman yendiğim
Akıncı Üye ANIL' Alıntı: Aynen aynen Genişletmek için tıkla ... Bir ara kazanman için maç ayarlayabilirim
ANIL Admin Buğra' Alıntı: Ben 1 haftadir tatildeydim cok bakamadim siteye Simdi geldim eve Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kardeşim bende yeni geldim sayılır
Buğra' Alıntı: Ben 1 haftadir tatildeydim cok bakamadim siteye Simdi geldim eve Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin kardeşim bende yeni geldim sayılır
Emrgncy Üye Dede' Alıntı: Oh be yönetime bak.gez toz. Bizim zamanımızda boylemiydi @DiaBLoS Genişletmek için tıkla ... Hacı mesajların şiir tadında
Dede' Alıntı: Oh be yönetime bak.gez toz. Bizim zamanımızda boylemiydi @DiaBLoS Genişletmek için tıkla ... Hacı mesajların şiir tadında
KayraBey Üye Emrgncy112' Alıntı: Hacı mesajların şiir tadında Genişletmek için tıkla ... Hiç farkında değilim abi
Emrgncy Üye Dede' Alıntı: Hiç farkında değilim abi Genişletmek için tıkla ... Farkında değilsin ama içinde bir şair gizli
Dede' Alıntı: Hiç farkında değilim abi Genişletmek için tıkla ... Farkında değilsin ama içinde bir şair gizli
achambo Üye -qarapapaq-' Alıntı: :eek: Genişletmek için tıkla ... la şu smileyi görünce gülesim geliyo nasıl gidiyo? Dede' Alıntı: Oh be yönetime bak.gez toz. Bizim zamanımızda boylemiydi @DiaBLoS Genişletmek için tıkla ... diablos u normal okuyunca(mesajın içine katmamıştım) güzel şiir olmul ya da dize mi desem şair dedemiz var vay be
-qarapapaq-' Alıntı: :eek: Genişletmek için tıkla ... la şu smileyi görünce gülesim geliyo nasıl gidiyo? Dede' Alıntı: Oh be yönetime bak.gez toz. Bizim zamanımızda boylemiydi @DiaBLoS Genişletmek için tıkla ... diablos u normal okuyunca(mesajın içine katmamıştım) güzel şiir olmul ya da dize mi desem şair dedemiz var vay be
Akıncı Üye Buğra' Alıntı: Ben 1 haftadir tatildeydim cok bakamadim siteye Simdi geldim eve Genişletmek için tıkla ... Biz bile çıkmazdık
Buğra' Alıntı: Ben 1 haftadir tatildeydim cok bakamadim siteye Simdi geldim eve Genişletmek için tıkla ... Biz bile çıkmazdık