Akıncı
Üye
Nerede o gececiler müco
![]()
ban partisi yaptıydık gitme diyorlardı ama gidiyorlardı.Nerede o gececiler müco
![]()
ban partisi yaptıydık gitme diyorlardı ama gidiyorlardı.ban partisi yaptıydık gitme diyorlardı ama gidiyorlardı.

Hatırlayan alıntı yapsın eğer öyle şamar oğlanına çevrilen bi arkadaşımız daha varsa onun için de yaparız bizde vakit bol arkadaşlar

valla di mi özledim lanUlan ne günlerdi be![]()
![]()

Çok şey öğrendik beraber ama konu sahibi kardeşim haklı. Canlandıracak bişeyler lazım bana göre. Ben de neredeyse 1 senedir adam akıllı girmiyorum nokianın batışından beri. Elime yakın zamanda xperia z veya z1 geçecek o zaman ben de aktifleşcem ama ne bileyim eski tadı yok gerçekten. 
valla di mi özledim lan![]()

Ben de katılıyorum. Kurtuluş abi bence başlıca örnek buna. Ama helal olsun adama o kadar eleştiren insanlara rağmen paylaşımlarına devam ediyorDediğim gibi soğutma & şutlama politikası olmasa eskisi gibi olurduk.![]()
TamamBi galk git ya![]()
sen de kovuyosan müco ben ne idem burda 
kendi içimizdekileri tek konuşurken demedim yanlış bir şey derim ayıp kaçar diye
Ben eski bir ajan olduğum için resmiyet yoktuTamamsen de kovuyosan müco ben ne idem burda
ya kural kısmında resmiyetten bahsediyodumkendi içimizdekileri tek konuşurken demedim yanlış bir şey derim ayıp kaçar diye
![]()
@Joker @ANIL @Buğra dan daha yetkiliydim 

Saat ver gelelim boşuna bekletme mod bey
Gece toplanın o zaman arkadaşlar![]()

Saat ver gelelim boşuna bekletme mod bey![]()

@Türe saat 12 uygun muFarketmez bana sen ver![]()
Nerde kopuyoz@Türe saat 12 uygun mu

Anıl davet etti bir mekanında takılırızNerde kopuyoz![]()

TamamdırAnıl davet etti bir mekanında takılırız![]()