Forumun Değişen Yapısı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bende merak ettim yeni sürümü.forumumuzun eski görünümünde olan başka bir forum var.ama hiç yakışmamış.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Tasarım tamamlandı, örnekleri elimizde mevcut. Oldukça güzel oldugunu düşünüyorum. Sitemize entegre edilme aşamasında şu an, biter bitmez yayında olacak zaten. Asıl önemli süreci geride bıraktık. Evet çalışmalar yavaş ilerliyor bunda hem bizim, hem grafikerin hem de kodlayıcının gecikmelerinden kaynaklı sıkıntılar olabiliyor.
İnşallah en kısa zamanda foruma entegre olur çok merak ediyorum nasıl oldu diye :)

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Tasarım tamamlandı, örnekleri elimizde mevcut. Oldukça güzel oldugunu düşünüyorum. Sitemize entegre edilme aşamasında şu an, biter bitmez yayında olacak zaten. Asıl önemli süreci geride bıraktık. Evet çalışmalar yavaş ilerliyor bunda hem bizim, hem grafikerin hem de kodlayıcının gecikmelerinden kaynaklı sıkıntılar olabiliyor.

sabırsızlıkla bekliyoruz

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
peki bittiği gün yayına alma ile ilgili kafanızda net bir saat varmı yani tam 00:00'da yada 12:00'da yayına alalım gibisinden bir saat varmı? yoksa bittiği gibi hemen uygulayacakmısınız?

CoDeYs

CoDeYs

Üye
yayınlanacagı gün bellimi ki benmı goremedim

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaslar tasarımlarımız bitti, kodlanması aşamasında. Kodlama da bittikten sonra direkt devreye alacağız.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, Rich4arD ve join_23
join_23

join_23

Üye
heyecanla bekliyorum ozancım :oke:

cellat15

Üye
site guzeldi boyle daha guzel olmus hayırlı ugurlu olsun herkese

Εthnic

Εthnic

Üye
merakla bekliyoruz...

CoDeYs

CoDeYs

Üye
her siteye giriş yapacagımda acaba oldumu diye bakıyorum okadr ınsan merak ediyor çunku bay severek takıldıgımız için burda :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Az kaldı arkadaşlar, biraz daha sabır. :)

heavenhawk

heavenhawk

Üye
Hadi hayırlısı bende merak ettim şimdi sabırsızlıkla bekliyorum :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
patlıcam ya :ehe

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD
Rich4arD

Rich4arD

Üye
Hadi Admin ler :)
Cidden patlamak üzereyiz :naughty:

Cezzbedici3