Necmati
Üye
ıe8 ve Chrome'da sorun çıkmadı bende..siteye girişte mozilla dısındaki tarayıcılarda 404 veriyor
ıe8 ve Chrome'da sorun çıkmadı bende..siteye girişte mozilla dısındaki tarayıcılarda 404 veriyor
arada bir oluyor
ıe8 ve Chrome'da sorun çıkmadı bende..
ara sıra mozilladada oluyor beta sürüm sonuçta sürüm ile hatalar düzeltilir..arada bir oluyor
Bilgilendirme için teşşekürler beyfendi :
ara sıra mozilladada oluyor beta sürüm sonuçta sürüm ile hatalar düzeltilir..

ne demek BeyfendiBilgilendirme için teşşekürler beyfendi :![]()

siteye girişte mozilla dısındaki tarayıcılarda 404 veriyor
Anladım Hasan o zaman haklısınız beklemekte, yeni temanın gelmesini beklemek daha mantıklı.
İstanbul'a geldiğinde haber etmedin gücendim, buluşma falan değil İstanbul'un diğer ucunda olsan gelirdim...
Ne biçim cümle yazmışım, anlatım bozukluğunun kralı var resmen ilk cümlede, değiştirmeyeyim de böyle kalsın hoşuma gitti.![]()
Güzel dostum buluşma konusu açtım ama üyeler trip yaptı. Elbette senin yerin farklı. Ben de seninle görüşmeyi çok isterim ama arkadamdan söylenenler vs. ğek hoşuma gitmedi sinirlendim o yüzden forumdan kimseye haber etmedim.
Bir ay sonra falan yine İstanbul'da olacağım. Bu sefer görüşelim dostum, ben de çok istiyorum.
bu hal beta hali tam versiyonda Müzik olucak çok büyük ihtimalle..biraz karışık ama güzel bide müzikler kalmasaydı profilden iyi olurdu hayırlı olsun
Utku™;3409638' Alıntı:ÇOK BERBAT şikayetlere nerden bakacağız
arkadaşlar ben yeniyim de nick imi nasıl değiştirebilirim ve avatar eklemeyi biri anlatırsa sevinirim şimdiden tşk![]()