Forumun Değişen Yapısı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
yeni konu nasıl acılıyorrrrrr

http://www.maxicep.com/site-hakkinda/maxicep-kullanma-kilavuzu-maxi_sss--sorulan-sorular-252574.html

Burdan forum kullanımı için gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sevgili adminler bu ne rezalet bırakın eski hali kalsaydı arkadaşlar ben yıllardır maxi cep girerim ama bu hali berbat yahu mobil girmek işkence PCden girmek işkence millet maxicebe girmesin diyemi yaptınız arkadaşlar bu eleştirileri bir dost olarak kabül edin veya etmeyin bence dönün eski haline :off:

Gelişecek, gelişecek..

esmerseytan

Üye
teşekürler

mercanmer55

mercanmer55

Üye
herşey güzelde bazen bazı paylaşımlara erişim ysağı var herhalde beni dışarı atıyor bu sayfaya yetkili değilsiniz diyor...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Çöpe taşınmış konulara erişim sağlamaya çalışıyorsunuzdur muhtemelen. Onun dışında hiçbir paylaşım bölümünde erişim kısıtlaması bulunmuyor.

güvenlik1960

güvenlik1960

Üye
hayırlı olsun başarılar dilerim

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
hazırlıklar bitmedimi daha:islik

tatula38

tatula38

Üye
Hayırlı olsun

celatx

celatx

Üye
bi konu açtığımızda o konuya bir .zip dosya eklemek istiyorum maxicep sunucularına herhangi bir upload sitesine değil

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
bi konu açtığımızda o konuya bir .zip dosya eklemek istiyorum maxicep sunucularına herhangi bir upload sitesine değil

Siz paylaşım sitelerine ekleyin dosyalarınızı. Biz onaylarken sunucuya yüklüyoruz. Paylaşımlarınızın sık olması, güvenilirlik gibi hususlar gözönüne alınırsa dosya ekleme yetkisi verebiliriz.

T®_C®iMe_C*

T®_C®iMe_C*

Üye
yeni her zaman iyi gibidir :D

m4yn4k3r3

m4yn4k3r3

Üye
Eskisi dahga güzeldiii

CoDeYs

CoDeYs

Üye
ne zman görcez şu yenı sürümü

hüseyinyalcin

Üye
h.olsunn :)))

yusufxf

Üye
hayırlı olsun..:)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yeni arayüzde sorunmu var acaba çok gecikmedi mi?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bildiğim kadarıyla sorun yok, çalışma sürüyor. Gerekli görürse Ozan arkadaşımız net bir bilgi verecektir.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bizde merak ediyoruz yenı sürümle ilgili haberleri :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Tasarım tamamlandı, örnekleri elimizde mevcut. Oldukça güzel oldugunu düşünüyorum. Sitemize entegre edilme aşamasında şu an, biter bitmez yayında olacak zaten. Asıl önemli süreci geride bıraktık. Evet çalışmalar yavaş ilerliyor bunda hem bizim, hem grafikerin hem de kodlayıcının gecikmelerinden kaynaklı sıkıntılar olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD

Üst Alt