Forumun Değişen Yapısı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

buketcik

buketcik

Üye
bence çok güzel oldu.seviyorum ben

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
eski hali daha hızlıydı

buketcik

buketcik

Üye
evet biraz yavaş gibi.
bu aynı xp kullanırken vista kullanmak gibi bir durum .en güzel örneği bu bence.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
m.meric2

m.meric2

Üye
Hayırlısıyla inşallah en iyisinin olduğu Bir Forum olacağı kanaatindeyim. Herkese emeklerine teşekkürler bu Forumdan çok şeyler öğrendik

Silinen Üye 1518837

Silinen Üye 1518837

Kapalı Hesap
mobil site gayet güzel oldu.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Peki şu anda yeni tasarımın konumu nerde?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
mobil yayınlandığında şöyle bir kaç gün göz atıp bir daha hep tam site takılmıştım ama bu gece uyku tutmadı ve mobili bir kere daha denedim ve iyikide denemişim mobilin kalitesini kolaylığını bugün farkettim ışık hızında hissettirdi bana tam sürümden sonra...
Artık genel olarak mobildeyim :D
bu yapılandırmada emeği geçen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler emeğinize sağlık arkadaşlar :bigstar:

buketcik

buketcik

Üye
yavaş yada hızlı ,seviyorum burayı eminim tüm eksiklikle kısa zamanda tamamlanacak.kıyaslaması bile olmaz ama zaten kıyaslama yaparsanız en iyi burası bundan emin olun arkadaşlar.:evet:

Burak

Üye
mobil site güzel ama keşke ziyaretçi mesajlarınıda görebilsek...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ben mobil ile mobil light arasında bi fark göremedim ne fark varki aslında mobile temada ziyaretçi mesajları ve bildirimler olabilir mobile light ise şu anki gibi olabilir mantıken

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

burak bende mobilde bişey eksik diyordum tam üstüna bastın.niye koymamışlar gerçekten :evet:

Yazdıklarınız okunuyor arkadaşlar, not alınıyo; öncelikle bunu bilmelisiniz.

Hemen bir şey yapmamız pek mümkün olmasa da ilerleyen zamanlarda yapılabilir. Ziyaretçi mesajları da eksiklerimiz arasında.

• Beğen
Tepkiler: buketcik
arslansem

arslansem

Üye
Eksik mi yapılacak mı daha önce söylendi mi bilmiyorum ama söylemeden edemeyeceğim.Şu üst taraftaki konum değiştirme linklerini alt kısma koysanız süper olacak sanırım
Forum MaxiCep Genel Site Hakkında Duyuru: Forumun Değişen Yapısı Hakkında
Konuya cevap yazıyoruz,bir önceki kısma dönmek için bi daha taa üste çıkıyoruz.Önceki sistemde vardı çok rahattı.Saygılar :bigstar:

Necmati

Necmati

Üye
Şu beta'dan ne zaman çıkcaz yaaa

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
değişen yapı ıle ılgılı deılde konu acmak ıstemedım bıdaha
mesela şikayet msjları takibi varya
orda şikayet takıbıne bakıyorum sıkayet ettm yazı yetkılıler cevap seklınde yazıyor mesela suanlık bsey yok ben bakıyorum yada aaa reklamcılar gelmıs yne mi ya gbısınden
cevap vermek ıstıyorum soru şeklinde soruyo cunku ama cevap butonu yok
bazen oluyokı 3 lü konusmalar oluyo tamam kapatıyorum konuyu saol yazıyor
dgerıde gelıyo abı nye kapadın yaa gbısınden .d
nye bize cvp hakkı yok şikayet msjlarında acaba

• Beğen
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Oraya cevap butonu gereksiz kalıyor. :hmmm Şikayet raporu doğrultusunda gerekenin yapıldığını belirten bir şeyler yazmak doğru olan aslında; ama kimi zaman üyeyle samimiyet devreye giriyor ve senin verdiğin örnekteki gibi cümleler yazılıp şikayet kapatılıyor. Cevap butonu olsa muhabbet olur orda da eminim.

• Beğen
Tepkiler: buketcik ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
dogru haklısınz cıvıtan üye cok olur
tesekkürler
Oraya cevap butonu gereksiz kalıyor. :hmmm Şikayet raporu doğrultusunda gerekenin yapıldığını belirten bir şeyler yazmak doğru olan aslında; ama kimi zaman üyeyle samimiyet devreye giriyor ve senin verdiğin örnekteki gibi cümleler yazılıp şikayet kapatılıyor. Cevap butonu olsa muhabbet olur orda da eminim.

• Beğen
Rich4arD

Rich4arD

Üye
Peki gerçekten nerde kaldı şu yeni tasarım?

Üst Alt