Forumun Değişen Yapısı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
bu haliyle bile süper forum

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Anladım Hasan o zaman haklısınız beklemekte, yeni temanın gelmesini beklemek daha mantıklı. :)

İstanbul'a geldiğinde haber etmedin gücendim, buluşma falan değil İstanbul'un diğer ucunda olsan gelirdim...

Ne biçim cümle yazmışım, anlatım bozukluğunun kralı var resmen ilk cümlede, değiştirmeyeyim de böyle kalsın hoşuma gitti. :D

Güzel dostum buluşma konusu açtım ama üyeler trip yaptı. Elbette senin yerin farklı. Ben de seninle görüşmeyi çok isterim ama arkadamdan söylenenler vs. ğek hoşuma gitmedi sinirlendim o yüzden forumdan kimseye haber etmedim.

Bir ay sonra falan yine İstanbul'da olacağım. Bu sefer görüşelim dostum, ben de çok istiyorum.

macufuk

Üye
herkesin sonunda said yazıyor merhaba saidler hayırlı olsun :Dx​

CoDeYs

CoDeYs

Üye
istatikler ne zaman eklenecek yada eklencekmi

• Beğen
Tepkiler: Necmati
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

Güzel dostum buluşma konusu açtım ama üyeler trip yaptı. Elbette senin yerin farklı. Ben de seninle görüşmeyi çok isterim ama arkadamdan söylenenler vs. ğek hoşuma gitmedi sinirlendim o yüzden forumdan kimseye haber etmedim.

Bir ay sonra falan yine İstanbul'da olacağım. Bu sefer görüşelim dostum, ben de çok istiyorum.

Tamamdır Hasan bi telefon etsen yeter. Numaram bilmiyorum duruyor mu sende veya birinde eğer yoksa bir ara yazarsın msn'den hallederiz. ;)

Hadi kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: ChavRash
Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
biraz karışık ama güzel bide müzikler kalmasaydı profilden iyi olurdu hayırlı olsun

Utku

Utku

Üye
ÇOK BERBAT şikayetlere nerden bakacağız

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Haırlı Olsunn :heyo:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
DİLAN95

DİLAN95

Üye
arkadaşlar ben yeniyim de nick imi nasıl değiştirebilirim ve avatar eklemeyi biri anlatırsa sevinirim şimdiden tşk:):evet:

sedat_e

Üye
yeni konu nasıl acılıyorrrrrr

delihikmet

delihikmet

Üye
Sevgili adminler bu ne rezalet bırakın eski hali kalsaydı arkadaşlar ben yıllardır maxi cep girerim ama bu hali berbat yahu mobil girmek işkence PCden girmek işkence millet maxicebe girmesin diyemi yaptınız arkadaşlar bu eleştirileri bir dost olarak kabül edin veya etmeyin bence dönün eski haline :off:

Üst Alt