Ozan
Admin
-
Konu Sahibi
-
Merhabahay şom ağzımı.....
bende diyordum ki her yerde bu tip yapı uygulanmış bi maxicepte yok iyikide yok böylece sıradan olmaktan kurtuluyor hemde çok kalite yapısı var diyordum bu sabah bu klasik arayüzü ve yapıyı görünce çok moralim bozuldu. Valla bu yapının ne kadar üstüne düşülürse düşülsün önceki halini her türlü arayacağız maxicepin...
görünümün değiştiği için değişik gelebilirmi açabaDiaBLoS™;3349480' Alıntı:Ben alışamadım yahu . Çok değişek geldi bana ..
Merhaba
Sitenin önce bir teknik altyapısını oturtmak için, default diye tabir edebilecegimiz bu temasıyla yayına aldık ancak bizim yeni tasarımımız şu an yapım aşamasında zaten. Bitince forum ve portala aşık olacağınıza eminim. Eksikler her sistemde olacaktır tabi, gidermeye ve daha iyi yapmaya calisiyoruz, amacımız eskisi gibi olması degil daha iyi olması. Yoksa eskiden vazgeçmezdik
Çok çok doğru tespitEdit: Konulara girerken sinan özen_canım yandı2 .zip inip duruyor
Merhaba
Sitenin önce bir teknik altyapısını oturtmak için, default diye tabir edebilecegimiz bu temasıyla yayına aldık ancak bizim yeni tasarımımız şu an yapım aşamasında zaten. Bitince forum ve portala aşık olacağınıza eminim. Eksikler her sistemde olacaktır tabi, gidermeye ve daha iyi yapmaya calisiyoruz, amacımız eskisi gibi olması degil daha iyi olması. Yoksa eskiden vazgeçmezdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?