Aybin.Kilic
Üye
-
Konu Sahibi
-
Son gunlerde ban yiyen yiyene fakat forum darmadaginik 10 15 tane daha yetkili lazim her bolume 2 yetkili cezalarda biraz hafifletilmeli
Ya hocam bizimde sinirlerimiz var şikayet et butonuna basınca bunlar geçmiyo ki biraz söyleyelim biz de hadi tamam şikayet ettik yine gelecek o arkadaş bize saracak en azından bi stres atalım
bundan cezamısayın arkadaşım sen laf at ortaya sonra mod gelsin bi de seni desteklesin arkadaşa taksın cezayı oh ne hayat
Son gunlerde ban yiyen yiyene fakat forum darmadaginik 10 15 tane daha yetkili lazim her bolume 2 yetkili cezalarda biraz hafifletilmeli
............
nokia artik motorola gibi sonük volkan olacak çag disi bi şirket çok kit düşunuyo. hadi Android olmuyorsun adam gibi symbian i geleştirsene yeni prolar oyunlar widgetler yapsana buna rağmen nokia kullananlar bence akli dengesi olmayanlardir.
Senin akıl dengen çok yerinde değilmi ? Herkes android kullanmak zorunda değil. Bu tarz polemik yaratacak mesajlar yazarsan çok tepki alırsın.
Bu arada senin mesajını şikayet bile ettim çok akıllı zeki arkadaş.
Şimdi bu mesaja şimdi iltifat etmem lazım değil mi. ?
Helal olsun çok doğru yazmışsın yerden göğe gökten yere haklısın muhteşem tespitler yapmışsın seni bu foruma admin yapmak lazım deseydim şimdi bu isyan konusunu açmazdım.
Herkes android kullanmak zorunda değil. Bu tarz polemik yaratacak mesajlar yazarsan çok tepki alırsın.
Bu arada senin mesajını şikayet bile ettim.
Tamamda modlar arttikca kontrol ust duzeye cikacak ve boyle daginiklik kalmayacak burda takilanlar nasil bi forum oldugunu bilir orda sikinti yok fakat yeni uyeler var konulari nereye acacaklaini bilmeyenler var iste bu arkadaslarin davranislarini engellemek icin yetkili arttirillmasi lazim bi konu sonuca varip kitlenmesi gerektiginde yada yanlis yere acilmissa duzeltilmesi 2 saatte oluyor iste bu sureyi 10 dakikaya indirmek icin yetkili almak sart mod kardesleimizde insan her dakika forumda olamiyorlar ama bu sayi cogalirsa biri yokken biri idare eder imece usulu olur duzensizlik ortadan kalkar biz turkler (daha dogrusu insanlarin cogu) kayit olurken o 300 400 satirlik kurallari okumuyor (ben dahil) okusa daginiklilik ortadan kalkar ama uyler bunu yapmiyosa modlar uyeleri uyarip bi noktaya getircek hemen banlayarak degil bir kac kez ikaz ederek . Eger bu boyle olursa daginiklilik ortadan kalkar . Kimseyi banlayarak adam edemeyiz zaten ban yiyen adam yeni nickle kayit oluyor her turlu sikinti doguyor ama eger yetkili fazla olsa surekli forumla ilgilense fenami olur bir isi 100 kisi yapmak var 1000 kisi yapmak var"Önemli olan temizlemek değil, temiz olanı kirletmemektir."
Forumda 200 tane moderatörde olabilir.Hatta abartalım.500 tane moderatör olsun.Bu tip durumlarla hiç karşılaşılmayacak mı zannediyorsunuz? Cevap veriyorum.Moderatör sayısı 500 değil 5.000'de olsa sonuç aynı olacaktır.Forumda yetki verilen üyeler, yetkileri çerçevesinde herkes için huzurlu bir ortam sağlamak amacıyla çalışmaktadır.Sizlerin da buna katkı sağlamanız bu ortamın daimliği açısından çok önemlidir.
Burada bizlere görev düştüğü kadar sizlere düşüyor.Sizler forumdaki huzuru korumak adına, bu ortamı bozmaya çalışanları bizlere şikayet edeceksiniz...
Bu durumu bir futbol maçı olarak düşünelim önce... Sizler futbolcu bizlerde hakem konumunda olalım.Sizler aranızdaki bir sorunu bizlere danışmak yerine kendi içinizde halletmeye çalışırsanız bir ihtimal konu sonuçsuz kalacak, bir ihtimal sonuca ulaşacak ve bir ihtimal hakaretlerle beraber kavgaya dönüşecektir.Bizler de duruma müdahele edip konu ile alakalı sizlere ceza vermek zorunda kalacağız.
Örneğin bir maçta 2 rakip oyuncu topu kapmak isterken bir diğeri düşüyor.Bu durumda faul mü değil mi karar vermek kime düşer? Futbolculara mı hakemlere mi? Futbolcular sonuca kesinlikle ulaşamazlar.Düşen oyuncunun takım arkadaşları faul var derken diğer takım oyuncuları hayır kendini attı der.Konu uzar gider.Sözlü dalaşma ve tokat, sille derken hakem araya girer.3-4 kart gösterir rengi değişken olmakla beraber.... Olay yatışır maç devam eder.İşte yukarıda Revengeful arkadaşımızın da dediği gibi hata yapanı şikayet etmek yerine söz dalaşı yaparsanız sonuç iki tarafında ceza alması ile sonuçlanacaktır.Verdiğim örnek ile sizin başınıza gelen olay ne kadar birbirine benziyor değil mi?
Lütfen sizler çok ama çok duyarlı ve sabırlı olunuz.Size küfür ve/veya hakaret eden üyelere cevap vermeyiniz.Sadece mesajı şikayet ediniz.Gereğini yönetime bırakınız.Böylece ceza alanın sadece hakaret eden taraf olduğunu göreceksiniz.
Keyifli forumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?