hasisa
Üye
Beğenmenize sevindik çünkü hep bir endişe vardır acaba üyeler begenecek mi diye.Acayip çok beğendim,gurur duydum.Bunun yapımında hazırlanışında emeği geçen herkese ellerine sağlık diyorum.Keşfet keşfet bitmiyor.Logoyuda ayrı bir yere koymak isterim,çok hoş olmuş...
hayırlı olsun bence eskiside güzeldi şimdikide yalnız kendi mesajlarım butonu yok kendi mesajlarımızın takibini nasıl yapıyoruz bilen var mı
bu Tema Güzel Fakat Şu Başlık Çubuklarındaki Laciverte dönük Mavi Renk geçekten solgunBence Tema Maxicep Simgeler Cansızlık Katmış Yeni Maxicep Logosu İse AHMET(a21a) Abinin İmza Ve avatarında Vardı Şaşırmadım Görünce Yenilik Bence Eski Tema Daha İyiydiAma 3.7 Surum Cok iyi oldu
Tesekkurler sevindik.temaya bayıldım ya müthiş olmuş elinize sağlık
Ben örnek bir albüm olusturdum simdilik bakabilirsiniz.şu albüm bir an önce çıkasa....
çok merak ettim
Bugün tekrar onu koyacagiz.hayırlı olsun bence eskiside güzeldi şimdikide yalnız kendi mesajlarım butonu yok kendi mesajlarımızın takibini nasıl yapıyoruz bilen var mı
Yeni tema ile gereksiz yükten kurtulmus olduk farkettiyseniz zaten ana sayfa ve sayfalar olsun çok kararlı ve sorunsuz açılıyor artık . Ana sayfa 0.12 sn de derleniyor üstelik 500 kişi sitedeykenBence Tema Maxicep Simgeler Cansızlık Katmış Yeni Maxicep Logosu İse AHMET(a21a) Abinin İmza Ve avatarında Vardı Şaşırmadım Görünce Yenilik Bence Eski Tema Daha İyiydiAma 3.7 Surum Cok iyi oldu
İddamızı belirtmek istedik.Tema güzel çok hoşuma gitti ama "Türkiye'nin En İyi Cep Forumu" sevmedim pek eskisi daha çok hoşuma gidiyordu.
negative herşey süperde artık şu teşekkür butonu işine el atsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?