0MG90
Üye
Aynen diğer siteler gibi Maxicep'in de özel incelemeler yapmaları (laptop, ekran kartı, telefon, tablet), etkinliklere gitmeleri lazım.aslında bu ban olayları işin teferruatı. diğer siteler videoyla telefon tanıtımı yapıyorlar. bu maxicep için önemli eksiklik değil mi?
aslında bu ban olayları işin teferruatı. diğer siteler videoyla telefon tanıtımı yapıyorlar. bu maxicep için önemli eksiklik değil mi?
Aynen katılıyorum maxicep in de bir youtube hesabı olmalı video lu anlatımlar yapmalı ve bir ofis i olmalı haber yapmalı ne olursa teknoloji adına böyle bir hareket maxicep den üye oldum olalı bekliyorum açıkçası
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2012-2013'te Symbian ve Android alanlarında en aktif kişilerden biri olarak bu konuda önerimi defalarca yaptım ama defalarca umursanmadan red yedim. Kim tarafından yedim hatırlamıyorum ama bunu ya yönetimle yada yönetime yakın kişilerlede konuştuğumu çok iyi hatırlıyorum. Aradan 4 seneye yakın vakit geçmiş, tüm şirketler yeni nesil sisteme çoktan geçmiş. Bu zamandan sonra bunların yapılmasının artık çokta bir manâsı yok gibi düşünüyorum. Her şey zamanında olmalı, düz üye ile zeki üye arasındaki ayrım yapılsaydı (ki belki yapılmamasının yönetim tarafından bir sebebi vardır) benden önce bir sürü zeki kişilerle birlikte videolu ve ofisli olay bugün benim fikrimce Türkiye'nin zirvesinde bir olay olurdu ve hem maxicep hemde orada çalışacak olanlar bugün kat kat iyi bir durumda olurdu. (Bu benim eleştirim gizli bir mana taşımıyor).Aynen diğer siteler gibi Maxicep'in de özel incelemeler yapmaları (laptop, ekran kartı, telefon, tablet), etkinliklere gitmeleri lazım.
Dediğin üyeler hep ban yiyen üyeler yalnız. Ben hak edip hak etmediğini söylemiyorum o kadarını bilemeyiz. Ben 2.şans'tan bahsediyorum. Banlıyorsan bu hesabını banla yeni hesabına izin ver. Eğer bu sistem uygulansaydı banlı üyeler başka hesaplarla şuan burada olurdu. Direk aa fake hemen banla sistemini uygulamamalıydılar.İnceleme yapmalari kesinlikle lazim ve artik o eski uyeler yok gececilerde sabah 7 ye kadar muhabbetin surdugunu hatirlarim onlar devam etse muhtesem olurdu ama o tarz aktif kullanicilari cekecek birsey de yapmiyor artik adminler
Ban konusu ise gercekten hak etmedigin surece ban yemiyorsun hatta kimi zaman adminler uyariyor ban atmamak icin ban yiyen kendi kasinmistir ve olayi abartmistir
Dedigim uyeler banli degil siz yanlis zamandan bahsediyo olabilirsiniz bi ara formu biraktiydim dedigim uyelerin hepsi kendi istekleriyle biraktilarDediğin üyeler hep ban yiyen üyeler yalnız. Ben hak edip hak etmediğini söylemiyorum o kadarını bilemeyiz. Ben 2.şans'tan bahsediyorum. Banlıyorsan bu hesabını banla yeni hesabına izin ver. Eğer bu sistem uygulansaydı banlı üyeler başka hesaplarla şuan burada olurdu. Direk aa fake hemen banla sistemini uygulamamalıydılar.
Çoğunun bırakma sebebi sevdiği üyelerin banlanmasıdır tahminim yoksa bırakmazlardı.L
Dedigim uyeler banli degil siz yanlis zamandan bahsediyo olabilirsiniz bi ara formu biraktiydim dedigim uyelerin hepsi kendi istekleriyle biraktilar
Malesef birbirlerini seven uyeler olarak whatsapp gruplari kurulduydu ve whatsapp forumdan daha az kuralli ve daha rahat muhabbet edilebildiginden foruma girmeme basliyor forumda kisiyi ceken birsey kalmiyo zaten boyle olunca forumdaki herkesle istedigi an mesajlasiyo adam ondan foruma girmeyd ugrasmiyo ben de 2-3 gruba katildiydim ama sıktı beni ayrilip bir sure sonra foruma geri dondumÇoğunun bırakma sebebi sevdiği üyelerin banlanmasıdır tahminim yoksa bırakmazlardı.
Yine en başta dediğim yere geliyoruz . Burası ağırlıklı olarak Nokia üzerine kurulu bir forumdu. Firma bitince üyelerinin bir çoğu farklı yerlere dağıldı, kimisi de sadece sosyal medyaya yöneldi. Geri kalanlar sizin dediğiniz gibi banlanmalar falan derken burası içi boş hale geldi.Daha samimiVe bu forumda samimiyet filan kalmadı ne samimiyeti herkes birbirini banlatma peşinde.
Forum kültürünün ölmesiyle bir alakası yok yani buranın ölmesinin, DH olsun başka forumlar olsun oldukça fazla üye sayısına ve aktifliğe sahip.
Aleyküm selam.selam gençler
Yine en başta dediğim yere geliyoruz . Burası ağırlıklı olarak Nokia üzerine kurulu bir forumdu. Firma bitince üyelerinin bir çoğu farklı yerlere dağıldı, kimisi de sadece sosyal medyaya yöneldi. Geri kalanlar sizin dediğiniz gibi banlanmalar falan derken burası içi boş hale geldi.
Aktif forumlara da şuan baksan aktif üye çoğunluğu 2012 ve öncesi üyelik tarihlerine sahiptir.. Daha yenilerde mutlaka başka yerlerden gelenlerdir..
Aleyküm selam.
Hayırdır mavi değilsin
Ben değilimİşsiz Samesung fanları Sony konularıma 1 yıldız atmaya başlamış. Sonra neden forumdaki aktif kullanıcılar azalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?